MASSAGE!

Havde glemt at jeg har bestilt massagetid på mit arbejde, om 10 minutter. Men nu er jeg lige blevet mindet om det af en rar kollega. Jææææs mand! Min ryg og nakke er fucked, jeg var faktisk hjemme i torsdags med hold i nakken og smerter i ryggen, så jeg ser frem til 30 minutters rub rub.

Hvis det ikke hjælper overvejer jeg noget kiropraktor/ fysioterapeaut/ healer/ whatevs. Råd og navne modtages med kys. Jeg er sådan stiv i nakken og har en let brusende fornemmelse under det ene skulderblad, har psyko myoser og bare ondt. Åh og det knaser tit når jeg løfter min arm…
Hvad betyder det? Og what to do??
..

10 replies
 1. C says:

  Årh massage på arbejdet er noget af det bedste! Det havde vi også i min gamle afdeling.. Jeg døjede/døjer selv med MEGET spændte skuldre og nakke (specielt i højre side).. som Dragonfly er inde på, er det for mit vedkomne nok fordi jeg løfter for meget rundt på det store barn herhjemme, og samtidig har det med at sidde og spænde i skuldrene når jeg er stresset på arbejdet og sidder foran computeren.. Har dog ikke rigtig nogle gode råd til at få det til at forsvinde, udover en masse massage og afslapning 😛

  Svar
 2. Anonymous says:

  Du sidder måske i træk derhjemme – vejret er godt og vinduer står måske åbne.Jeg har den samme omgang og sad lige i trækzonen ved min computer, medmindre vi huskede at lukke stuedøren lidt i. Og det var åbenbart ikke nemt at huske.Faktisk udviklede det sig til myoser helt op i halsområdet og ned i brystkasse, så tjek lige de interne vindforhold i din lejlighed./Liselotte

  Svar
 3. iben says:

  Kan på alle måder anbefale kranio sakral terapi. Efter 1 behandling var ALLE spændinger i nakken væk, samt en smertende nerve der sad i klemme i højre balle. (Jeg læser til eksamen!!) Desuden smed kranio sakral damen lige et par enkle hjemme øvelser oven i, der indtil videre har udkonkurreret de lændesmerte jeg får 1 gang om måneden og ingen Panodil, Ipren eller Cody endnu har overvundet. Jeg er solgt.

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *