Massage pt 2

OKAY! Jeg har aldrig prøvet sådan noget massage før, er det meningen at man skal have det dårligt bagefter?! Godt nok var han reeet hård og nævnte også noget med svimmelhed og masser af væske. Men jeg føler at jeg er skidefuld og er få øjeblikke fra at smide mig på knæ foran kummen. Har altså først fri om 2 timer. Fåååårk! Jeg panikindtager vand i hvide engangskrus og spiser poletter for at holde kvalmen væk. Shit. Det gider jeg altså ikke igen lige det næste stykke tid…

7 replies
 1. Hanne says:

  Hvis dy var meget øm inden du fik massagen, har der været samlet en masse affaldsstoffer. de er nu (efter massagen) blevet "frigivede" og er på vej rundt i kroppen – deraf hovedpine og kvalme. jo mere vand, desto bedre da det er med til at "skylle affaldsstofferne ud".

  Svar
 2. Dorthe K says:

  Aiiii, det lyder bare ikke fedt! Men det tyder på at der er nogle affaldsstoffer, der skal ud af kroppen – og så er det jo et godt nok tegn.. Håber du kan smide dig på langs og nappe en morfar når du kommer hjem:-)

  Svar
 3. Anonymous says:

  Sæt dig ned og prøv at holde hovedet mellem benene lidt, mens du trækker vejret langsomt og dybt. /Liselotte

  Svar
 4. rijaH says:

  Jeg følte også at jeg efter min første massage var blevet banket gul og blå. Det var kun lige sidste år jeg prøvede det for første gang. Og kan altså kun anbefale dig at gøre det igen, det løsner op for så meget 😀

  Svar
 5. Anonymous says:

  Det er helt normalt at blive dårlig. Massage løsner op for alle affalds stofferne i kroppen. Drik meget vand både før og efter en omgang massage. !

  Svar
 6. Lotte B says:

  Nåh. Nu kommer så alle mine gode "råd" på skrift. Heeelt normalt at ha' det sådan. Men du vil desværre nok få ondt igen. Hvile, hvile, hvile…og smør din skulder med voltaren (eller få "nogen" til det, hvis du ikke selv kan nå). 2-4 gange om dagen. Det kan godt trænge ind og nå betændelsen. Ikke den bedste behandling, men virker i en snæver vending. Og ellers vil jeg sige Frederiksberg Sportsklinik på Godthåbsvej. Der finder du Pete. Han er MANDEN. Sindsyg go' massør og kan akupunktur. Han fiksede min røv/iskias i 2. graviditet og har også fikset Høvdingens tennisalbue. Han er virkelig dygtig!

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *