Lørdag aften

Jeg ligger lige nu i mine forældres seng, hvor jeg har puttet Otto. Vi er til min brors 18 års fødselsdag og har fået virkelig god mad, rødvin og den bedste chokoladekage jeg nogensinde har smagt(!!).
Otto sover endelig, efter noget af en kamp, han var sukkerhypet og overtræt og lyden af gæsternes stemmer indefra spisestuen gjorde det ikke nemmere. Men det lykkedes og jeg bliver lige liggende fem minutter inden jeg går ud og skænker endnu et glas vin og tager mit sociale voksen jeg frem.

1… 2… 3… Go!

Pssst! Se lige en frækkert… Gâteau Marcel med vanille is og rom/sukker marinerede brombær …


– Posted using BlogPress from my iPhone

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *