levende død

…eller sovende vågen. Sådan føles det. Det var virkelig en hyggelig dag i går. Men lagkager og boller og familie. Desværre bliver Otto fucked up af den slags arrangementer og kan slet ikke finde ro… Han var dødtræt, men sov først klokken 23. Vi vågnede klokken 7:15 i morges, en time for sent. Rimelig presset da jeg havde et møde i Ørestaden klokken 8:15. Nøøj, det gik stærkt med at komme ud af døren. Heldigvis kom vi afsted uden konflikter og vi sad på cyklen et kvarter efter vi var vågnet, påklædte, og Otto med en fødselsdagsbolle i hånden. Jeg styrtede ind på mit arbejde og nåede det. 8:12 stemplede jeg ind. Sgu. Thank god for Amagerkansk medvind. Mødet er overstået og jeg faldt ikke ned af stolen, der var heldigvis både kaffe og syltetøj. Vigtigt!
Lige nu kører jeg på autopilot. Fuldstændig. Jeg føler overhovedet ikke at jeg har holdt weekend og er så træt at jeg knap nok ved hvad jeg selv hedder. Jeg har siddet og kigget på et tomt word dokument i små 20 minutter. Prøver derfor nu at blogge lidt for at kickstarte min hjerne. Det er faktisk imponerende at jeg overhovedet kan sætte ord sammen.

Åh lige en ting mere, mit venstre øje svier og løber i vand. Jeg blev nemlig bidt at en flyvebille i torsdags (!!), jojoo indeni øjet, eller sådan på det nederste øjenlåg. Og mit øje flipper ud. Er det mon noget man skal gå til lægen med?

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *