Kan du holde på en hemmelighed?!

Jeg kan ikke. Eller… Jeg kan snildt holde på andre folks hemmeligheder, men ikke mine egne. Det er dumt. Mest fordi at jeg sjældent “for lov” til at holde noget for mig selv særligt længe af gangen. Tag for eksempel da jeg fandt ud af at jeg var gravid, der gik små 4 timer, så vidste min mor det, 20 timer så vidste Rachel det, 5 dage, så vidste hele vennekredsen det. Bang! Værsgo! Og det værste er at jeg faktisk kan huske hvordan jeg gik der i 9. graviditetsuge og var irriteret på mig selv over at jeg ikke kunne have ventet. Bare lidt.  Det var lidt røvsygt at alle vidste det med det samme, sådan at vi slet ikke nåede at nyde det og holde det for os selv. På den anden side var det da rart at folk kendte til gaven i maven (lyder plat hva?!), da vi gik fra hinanden i 4. måned, for jeg magtede ærlig talt ikke at stå i en: “Vi er ikke sammen længere og tadaah I’m pregnant!” situation. Men alligevel… Jeg har mistet tråden her. Min pointe kommer om lidt. Tror jeg. Det er bare sådan at jeg lige nu går rundt med en slags hemmelighed, min egen hemmelighed. Som ingen ved. Ikke noget stort (og nej jeg er ikke gravid. For helvede nej), men det er noget som jeg glæder mig helt vildt til og som jeg i den grad trænger til. Grunden til at jeg endnu ikke har fortalt det til nogen, er at der stadigvæk er en lille chance for at det slet ikke bliver til noget, og jeg ved at hvis jeg begynder at bræge op om det, så går det helt sikkert i vasken. Jo det gør! Det er sådan det er. Med mig.
Ha! Og hvor der det dog typisk at jeg alligevel ikke kan holde helt kæft, skal vi vædde at jeg har jinxed det for vildt, ved at lufte det herinde?! Kryds lige fingre. Ikk!!?
..

6 replies
  1. Cecilie says:

    I wish! Desværre bliver sommerferiepengene brugt på en ny computer og så smutter Otto og jeg i sommerhus med mine forældre sidst i Juli 🙂

    Svar
  2. Lotte B says:

    Og du er helt sikker på at ingen ved noget? Heeeeelt sikker? Du er ikke kommet til at sige noget som helst? Intet? (- hvordan????). Hmmm…Så må vi gætte: nyt job? ny cykel? vundet i lotto? istedet for nyt kamera skal du nu være fotograf – med nyt kamera? Come on…spill the beans, darling!

    Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *