Indlæg nr 500

Bliver skrevet med 4 øl i blodet. Klokken er ikke engang halv elleve, det pisser ned udenfor og jeg er netop kommet hjem efter en dejlig aften i godt selskab med en god veninde. Vi var på snusket vesterbro bodega og fik talt om alt fra gamle minder til insemination og sæd, og jeg fik at vide at jeg var “rimlig’ nice” af en 18 årig dreng. Tak! Lejligheden flyder og der ligger tøj i vaskemaskinen, som virkelig bør blive hængt op. Men jeg tror jeg griber tandbørsten og slæber min halvfulde krop i seng. Der er jo også en dag i morgen, med arbejde og afhentning af barn, med ulvetime, aftensmad, disneysjov og hvad der dertil hører. Jeg savner ham. Mit barn.
Godnat herfra ….

1 svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *