I ugens løb…

 • har jeg fundet ud af at der findes en by på Sjælland med navnet: “Rørtang”
 • har jeg lært at det ikke nytter noget at diskutere påklædning med en halvanden årig, og slet ikke klokken knald om morgenen. Vil barnet have gummistøvler, fodboldshorts og nytårshat på i vuggestue, so be it.
 • er jeg kommet i tanke om at Otto slet ikke er halvandet, men faktisk bliver 2 år om 2 måneder. Whaaat?!
 • har jeg seriøst flirtet med tanken om en fiks page frisure (?!?) Altså sådan en lang page, Jennifer Aniston style.
 • er jeg blevet gjort opmærksom på at jeg overhovedet ikke er Jennifer Aniston agtig. Nånå!
 • har jeg fået en virkelig freakylooking vabel ovenpå min fod. Oven på?!! How?
 • har jeg haft en sygelig trang til tarteletter. Det sker ind imellem. Eller ret ofte faktisk.
 • er det blevet bekræftet, hvor meget jeg egentlig hader Shania Twain. Seriøst. Mit blod boblede nærmest i tre et halvt minut da P3 var så venlige at spille hendes lort.
 • har jeg googlet “lagkage opskrift”, da jeg skal holde fødselsdag i weekenden og gerne vil diske op med noget andet end min sædvanlige “blendet bær i flødeskums lagkage”
 • har jeg indset at det alligevel bliver “bæriflødeskumslagkagen” som vinder.
3 replies
 1. Luna says:

  Du kan jo fixe lagkagen op med et lag tobleronemousse. Det er nemt og mega lækkert.Du tager 200 g toblerone og smelter over vandbad, pisker 1/4 l fløde og blander chokoladen i fløden. Du skal bare huske at lade chokoladen køle lidt, når den er smelter, så den ikke er brændvarm, når den kommer i fløden. Nemt og lækkert, i tell you!I øvrigt er du heller ikke Jennifer aniston agtig, fordi hun kun er sød og ikke særlig sexet. Du er mere Angelina Jolie agtig, synes jeg.

  Svar
 2. Annamette Fuhrmann says:

  Gud i himlen. Jeg fandt lige ud af at jeg aldrig har lagt een eneste kommentar herinde hos dig. Selvom jeg læser med. Nåmmen her er den. Min Jeppe fylder også 2 år i august, hvornår har din Otto? Og tak fordi du dukkede op til foredraget. Lotte sagde det dog først bagefter, og ai mand I skulle ha råbt pik! God weekend til dig.

  Svar
 3. Cecilie says:

  Luna, årh se ikke engang det kan jeg finde ud af tror jeg. Har nemlig prøvet en gang hvor det gik megagalt. Hmm. Men ok, det lyder nemt. Annamette, Otto er fra d. 23 … Selv tak, det var skideskægt ! Næste gang hiver vi Asti og sugerør frem og råber ukvemsord. Promise!

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *