“Hvorfor så vred?”

hørte jeg mig selv halvt råbe efter den vrede cyklist som skældte mig ud på cykelstien i morges, da jeg kørte lidt for langsomt, i min egen verden (med mads og monopolet i ørerne) OG ovenikøbet overholdte færdselsreglerne og holdte tilbage hvor jeg skulle (sgu da også pisseirriterende). Han cyklede helt op bag mig og hvæsede et eller andet jeg ikke kunne høre, så jeg tog mine høretelefoner ud og spurgte “undskyld hvad sagde du?”, han fnyste højt og sagde “bare glem det kælling, du er sgu for dum!” og derefter trampede han rasende videre i pedalerne, jeg råbte “Du behøver ikke tale så grimt”, han vendte sig og råbte ” Jo!” og det var her jeg valgte at spørge “Hvorfor så vred?!”, han rystede bare på hovedet. 
Egentlig har jeg selv haft en lortelortelorteLORTE morgen, som startede klokken 5:50. Jeg har både spildt ting ned af mig selv, trådt i klamme nudler fra aftensmaden i går, brændt mig på kaffen, været sur, tudet, slået min albue tre gange på samme dørkarm osv osv. Så jeg er ret forundret og ikke mindst imponeret over at jeg ikke bare råbte noget ala: “Fååårk dig din sure lort! “. Men det gjorde jeg altså ikke og det skulle sjovt nok vise sig at være meget fornuftigt, for et kvarter senere mødte jeg den sure lort, i elevatoren på mit arbejde. Han blev meget bleg og meget lille og hans øjne flakkede. Jeg sagde pænt godmorgen mens jeg gnækkede ned i min morgenkaffe.

21 replies
 1. Malene says:

  Ha ha ha ha! Jeg er imponeret! Jeg havde 100 % hidset mig op og det havde resulteret i, at jeg ville være den mindste i den elevator!

  Svar
 2. Hanne says:

  Hvorfor er der så mange sure cyklister om morgenen? Jeg hader sådan en start på dagen, hvor man blir råbt af…Flot du holdt dig i skindet – pinligt for ham.

  Svar
 3. Anonymous says:

  Der må være en fortsættelse. et efterspil. Noget med at stalke ham ned på hans kontor eller snakke lidt om vejret med hans chef mens han stjålent kigger efter dig med rødblussede kinder.Der er sjovt nok mange der har det nemt ved at råbe efter folk, når klovnerne ved de kan slippe afsted med det. mis.Johan

  Svar
 4. Charlotte says:

  Åh.. kender så absolut typen! Så dig faktisk på Vesterbro imorges, med Otto og nogen eller freelancer? Og man kunne på ingen måde se at du havde haft en dårlig morgen, for lige der i det øjeblik jeg så dig, så du meget rolig og overskudsagtig ud 🙂

  Svar
 5. Cecilie says:

  Ja det var simpelthen så sjovt. Fuck han blev flov. Sure røv! @Charlotte, det er altså syret, hvor så du os? (Det var i øvrigt freelancer og vi var begge skide sure, så fedt at jeg har set rolig ud)

  Svar
 6. Christine says:

  hehe hvor sejt… altså for dig! Temmeligt nedtur for ham. Hvorfor har vi så pisse travt i Danmark? Der er virkelig mange sure og stressede mennesker. Nu har jeg ikke boet i andre lande men når man er på ferie, virker ALT så meget mere afslappet. Og ikke kun én selv men også dem der bor og arbejder i landet. Mine udenlandske kollegaer virker også som om de lige har det tanden sjovere og stadig ligeså pro og "business" som os i lille DK. Jeg mener… man kan da vel godt være rar, afslappet sode ved hinanden OG fungere mht. job osv. Jeg tænker at det oftest er logistik og travlhed der gør vi bliver sure MEEEEN kan det virkelig være så galt! Nogle gange synes jeg det virker som om folk får ondt i røven, bare fordi man er GOD til at hygge sig! Vh. Livs-nyderen. Hehe:)

  Svar
 7. Sequence says:

  Åh, jeg håber, at han har krøllet tæer af flovhed…Måske opfører han sig bedre imorgen. Måske havde han også haft en lorte-morgen.

  Svar
 8. Charlotte says:

  Haha – you had me fooled :)I skulle lige til at krydse Enghavevej, der ved fodgængerovergangen 🙂 Tænkte på at råbe HEJ da jeg susede forbi, men blev lidt flov for du ved jo ikke hvem jeg er, haha 🙂

  Svar

Trackbacks & Pingbacks

 1. […] I mit møde med den sure cyklist sidste år? Det var et af de indlæg, som fik mange til tasterne, for vi har nok alle prøvet det. […]

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *