Grunde til at jeg ikke skal på Roskilde i år:

 • Kan ikke riiigtig holde fri fra arbejde før engang i Juli
 • Har Otto hele den weekend 
 • Der er udsolgt
 • Gider sgu da overhovedet ikke … (Løgn)
3 replies
 1. Om mig says:

  Jeg er faktisk langvarigt sur over, at nogen ikke råbte pissehøjt, da jeg var ved at blive gravid første gang: HUSK nu at tage på Roskilde i år. Ellers går der bleer, amning, hormoner og crap i baduljen, og du kommer først af sted igen, når du kan komme ind på mimrebillet. Eller noget.Nåmen god ikke-Roskilde til dig også.

  Svar
 2. Katja fra Pudderdåserne.dk says:

  Jeg er da også bare glad for at jeg ikke skal på Roskilde og i stedet skal være hjemme med 2-årig. For jeg hviler da så meget i mig selv som voksen og mor, at jeg da for længst er færdig med den slags ungdommelige pjat….(NOT!!!)Nogen der vil med ud og drikke trøste-øl?

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *