Graviditet(er)

Som det fremgår af gæsteindlægget, er det faktisk ikke kun Rachel som er gravid… Nanna er også. Hun venter nummer 2, med termin i start December (knap 2 uger efter Rachel). Det er skønt ! og ret syret at de begge to er gravide samtidigt og skal barsle den sammen. Det bliver to heldige babyer skulle jeg lige hilse at sige, med lækre mødre og seje fædre … og en stiv “tante” (yours truly).
Om jeg er jaloux?! Njajooneej, altså det kunne da være SÅ hyggeligt at følges ad med veninder. Og jeg føler mig da en lille bitte bitte bitte smule udenfor indimellem. Men nej, jeg gad ikke være gravid. Lige nu. En dag, helt bestemt. Måske.Men ikke nu. (Mangler lissom’ også noget, ikk?!) Såååh… Nej. Jeg nyder at følge med i deres graviditeter og jeg glæder mig heeelt vildt til at komme på barselsbesøg på Nørrebro, hvor jeg skal snuse til deres nyfødte bebser (indtil jeg bliver bedt om at lade være) og sikkert bliver meeega skruk.

3 replies

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] føler mig ind imellem en smule udenfor vores lille 3-kløver, da Rachel og Nanna jo begge er gravide og derfor har noget sammen, som jeg ikke rigtig er en del af. Dog kan det være skideskægt at […]

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *