Fødselsdagen

Tak for jeres fødselsdagshilsner. Jeg havde en fantastisk dag! Den bedste fødselsdag længe.

Hyggede med Otto om morgenen, med gåtur og rosinbollespisning. Derefter cyklede jeg på yndlingskaffebaren og drak kaffe i solen. Op på cyklen og ud på arbejdet og da jeg nåede frem, stod “Nogen” og ventede på mig, med Summerbird flødeboller og det pæneste smil i verden. Unexpected og så fint. Jeg arbejdede nogle timer og kørte tidligt hjem. En mail tikkede ind fra Spies, den læste jeg cirka 5 gange og begyndte så at gå rundt om mig selv med store armbevægelser og rystende knæ (bogstavlig talt, jeg lignede en tosse). Ringede til “Nogen”, som ikke anede hvad jeg snakkede om, for jeg havde jo ikke sagt noget om det. 
Efter at have siddet og gloet ud i luften en times tid, smed jeg noget læbestift på, hentede Otto og cyklede hjem til min mor, hvor den stod på sushi og Sapporo øl, og hjemmelavet brownie, med jordbær og flødeskum. Haps!

Perfekt dag! (nævner ikke noget om at Otto var lysvågen på den friske irriterende måde fra 2-6 i nat/morges og jeg i dag er så træt at jeg ikke kan …. noget).

10 replies
 1. C says:

  Forsinket tillykke med dagen!Du ser skøn ud, og det lyder til at dagen har været fantastisk.. (lige bortset fra Ottos nattefest måske ;)).Og du fortjener da så meget at komme sydpå – jeg vil glæde mig til at læse om Mallorca "sneglcille style" 😀

  Svar
 2. Malene says:

  Hvor er det dog et smukt billede af en smuk pige/dame/kvinde (u choose). Du ligner nærmest en skuespillerinde fra en gammel film. Tillykke med dagen, den lød til at have været skøn – og igen et STORT tillykke med den velfortjente rejse:-) Hurra for dig og din blog – den er en lækkerbidsken hver dag.

  Svar
 3. Cecilie says:

  Tak tak tak taaak tak! :)Manja, jeg så det godt i går aftes og kan også se på min statistik at der er blevet googlet "sneglcille" lidt mere end normalt.

  Svar
 4. Anonymous says:

  Fed blog 🙂 hvilket program "laver" du de fede billeder i? Er det en app på din iPhone?

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *