Ferie bliver der så alligevel.

Ja hej det er mig. Jeg sidder lige nu og måber, med kæben langt nede under knæene, bankende hjerte og svedige håndflader.
For en uges tid siden fik jeg en mail fra en læser, som sendte mig et link til en konkurrence agtig ting for bloggere, som Spies havde annonceret. Alletiders tænkte jeg! Feeeedt, dem skriver jeg lige til. Bom bom ja goddaw jeg vil gerne til Mallorca med “nogen” jæs jæææs. Send! Derefter rendte jeg rundt med sådan en “Uuuuh hvad nu hvis fornemmelse” i maven et døgns tid og derefter glemte jeg det lidt igen. For come on?! Jeg skriver pik i hvert andet indlæg, og er også sådan temmelig uheldig, så som om! at de vælger mig…
Nå. Men det gjorde de så. Hvilket betyder at jeg tager til Mallorca næste fredag. Alt betalt. Jeg skal blogge dernede fra 2 gange om dagen og jeg glæder mig helt vildt. Jeg er edderpikme også spændt på jeres reaktioner. Jeg håber I under mig det, selvom det betyder 2 Mallorca indlæg om dagen -Sneglcille-style naturligvis. Det skræmmer jer forhåbentlig ikke alt for langt væk. Ellers må jeg smide nogle billeder på af “nogen” i badetøj, for at beholde jer (panisk blinkesmiley).

Shit. Mallorca. 5 stjernet hotel. Sol. Pool bar. Shit.
Nåhmeen… Jeg har slet ikke tid til at være rundt på gulvet, for jeg har et barn der skal hentes og en fødselsdag som skal fejres, med sushi og kage. Adios!

34 replies
 1. Miss Maybe says:

  Åh hvad – hvor lyder det bare fan-fucking-fantastic. Og fuldstændig fortjent. Du får altså lige den største virtuelle krammer (altså – så stor, som man nu kan tillade sig at give et menneske, man egentlig ikke rigtig kender, ikk' oss 😉 )Hav en fuldstændig fabelagtig tur – ser frem til at blive underholdt af chartermallorca Sneglcille-style – det kan kun blive godt!

  Svar
 2. Dorthe K says:

  Arggghhh, så pissefantastisk!!!! Sejt!! Nyd det – og LOV at I tar et smut på Abaco og får en drink!! Uhhhmm! Og Frocacino på Grand Cafe.. Åh, jeg ville ha været misundelig hvis ikk det havde været dig:-)

  Svar
 3. Luna says:

  FAN-fucking-TASTIC! Hvis jeg under nogen det, så er det dælme dig! Og jeg glæder mig til 2 indlæg pr. dag! Love it – som Ole H ville sige det.

  Svar
 4. SofieW says:

  Hurra! Jeg er enig med de andre; du er mega sej og jeg under dig det så meget – og glæder mig til at læse om Sneglcille på Majorrrka!

  Svar
 5. Onkel Anne says:

  Halli hallo hvor er det fedt. Sådan en uventet ferie giver garanteret vildt mange gode oplevelser. Tager du barn med eller er det blot dig og alle dine skønne ord?

  Svar
 6. Anonymous says:

  Skide velfortjent!!!!!:D Håber du får en bedste tur og får slappet af og nydt kærligheden!!Chris

  Svar
 7. Bettina says:

  FEDT!!!! Det er det bedste, når vinderen af en konkurrence rent faktisk fortjener præmien så meget som du. NYD det hele fuldt ud! 🙂

  Svar
 8. Malene says:

  Du fortjener det da i STOR stil og hvis ikke man kan unde dig en betalt ferie på Mallorca, ja bom, så er du vel i sidste ende bedre tjent uden. Jeg ser i hvert fald SÅ meget frem til at blive forkælet med hele to indlæg om dagen fra Solskins-sneglcille fra syden. Tillykke!!!

  Svar
 9. Lisette says:

  Genialt! Stort tillykke herfra Cecilie, og hvor er det fortjent! Jeg håber du får en vildt god ferie og nyd det !!!! 🙂 Lyder skide godt med nogle indlæg dernede fra.Kram fra Lisette.

  Svar
 10. Cecilie says:

  Hvor er I søde. Tak for lykønskninger og rare ord. Jeg har haft verdens bedste fødselsdag so far 🙂 I er lækre sgu! Jeg glæder mig til at komme afsted og til at introducere jer for nogen. Også selvom min Otto bliver herhjemme hos sin far. Der skal vist et par gin og tonics ned på flyveturen derned, for en uge er sgu længe uden banditten.

  Svar
 11. Karoline says:

  Stort tillykke med fødselsdag og rejse, det er jo mega sejt;) Er forholdsvis ny læser og er vild med din ærlighed og at du bare skriver lige ud af posen. Ikke så meget: "se jeg poser i min nye bikini", for det er ved at være en smule trættende i blogland. Med andre ord, du er en lækker sommerforfriskning! God rejse;)

  Svar
 12. Anonymous says:

  Tillykke med det, det er fuldt fortjent! Jeg er ny læser og allerede hooked på din blog – den er fantastisk : ) Er selv lige kommet hjem fra Cala Mesquida, hvor jeg kan se, at rejsen går til – glæd dig! p.t. er der 30 grader, og hotellet i skal bo er sååå lækkert (vi boede på det mere børnevenlige resort ved siden af, men jeg var så heldig at få en spabehandling på "dit" hotel, hvilken luksus!).God rejse – og god fødselsdag : )

  Svar
 13. ulla says:

  Aj hvor fedt!!! Det kan jeg godt unde dig og "nogen".Men åh, hvor gad jeg da godt tage med. Kunne godt bruge en uges Mallorca sol og vind;-DVil glæde mig til sneglcille Mallorcastyle.

  Svar
 14. Blå Solskin says:

  Hvor er det fedt 🙂 Og det betyder to indlæg om dagen, det er jo lige guf for sådan en blogzapper som mig. Glæder mig til at læse med når jeg sidder på det iskolde kontor og har brug for en pause!

  Svar
 15. Anonymous says:

  Herre mange gange tillykke! Det er da for lækkert! Og du skal slet ikke bekymre dig om hvad vi synes – din blog, du gør hvad du lyster! Der er vel heller ingen fornuftige mennesker som ikke kan unde dig en tur til mallorca??? If so – fuck 'em! Det eneste 'problem' jeg ser: du SKAL blogge to gange dagligt? Er det ikke lidt meget når du nu skal på ferie? Ligger lidt et pres måske? Det er nok bare mig.. bare du får slappet ordentligt af, og ikke tænker på at skulle tilfredsstille os:) men jeg glæder mig til at høre om mallorca:)

  Svar
 16. Anonymous says:

  Top lækker overraskelse at få – og så endda på sin fødselsdag – tillykke med det 🙂 Glæder mig til Mallorca-bloggin' (og til at høre noget mere om ham der "Nogen"!) Ha' en superfed tur :D/Kristina

  Svar
 17. Kristines Dilemma says:

  weeeee, det betyder halvnøgne kvinder! Det er lige noget for mig. Ja jeg glæder mig. Vil elske at se dig på ferie, for man er jo altid med, når bloggere skriver fra den ferie de er på. Weeeee.Det var da noget af en fødselsdagsgave Tillykke med rejsen.

  Svar
 18. Anonymous says:

  Tillykke!Hvis det skaffer dig en gratis ferie til Mallorca, så æder jeg gerne de der to indlæg om dagen.Rigtig god tur!Venligst Dorte (som altid læser, men sjældent kommenterer)

  Svar
 19. Anette says:

  Tillykke med fødselsdagen og med rejsen. Det er rigtig fedt sådan en ferie. Jeg glæder mig til at læse om dine oplevelser på Mallorca.

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *