Fæææst

Festen i fredags var skideskæg. Den stod på børnefødselsdags agtig buffet (pomfritter, chickenwings, ketchup), fri bar, DJ i neon jakke, som ikke var bleg for at smide et par “frisk-fyr” kommentarer henover musikken og en impersonator, som både fyrede den af som Michael Jackson, Gloria Gaynor og Tina Turner. Folk dansede i det indendørs springvand og da busserne hentede os klokken 24 var der god stemning og jeg er overbevist om at cirka halvdelen forsatte festen et andet sted. Selv havde jeg fået et par rom og cola for meget og sagde hurtigt ja tak til at hoppe i en taxa mod vesterbro. Klokken 01.10 lå jeg i min seng. Her lidt billeder fra min aften:

Lækker (og smagfuld) udsmykning. (Og nej damerne i billedet heiler ikke, de danser disko).

Springvandet hvori der blev danset senere på aftenen.

Laksefarvet toilet og jakken

Der har vi jo Michael Jackson

Knæklys og fadøl

Aftenens første rom og cola

Flere knæklys. Mere øl. Tom rom & cola. Og kaffe.
0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *