Død Mac. Buhu!

Min højtelskede Macbook er desværre afgået ved døden. Selvfølgelig nåede jeg ikke at backe alt up, så jeg mangler en del billeder, lidt musik og ret mange skrevne dokumenter. ØvøvøvøvøvøvØV! Hermed en opfordring til jer alle, huuuusk at backe up! Back back back it up! Ikke i morgen, men i dag… Det er edderrådme noget piklort at miste alting, iiih! og jeg har været fuldstændig afhængig af den. Meeen ok, efter knap 6 trofaste år hvor jeg ikke altid har været helt blid og god ved den, er der nok ikke så meget at sige til det. ØV sagde jeg! Nåh, men ihvertfald bliver der fra nu af blogget fra telefonen (og fra arbejdet), indtil næste måned hvor jeg må punge ud og købe en ny computer (hejhej charteferie!) …

Kæreste macbook. Tak for alt. Jeg elsker dig. RIP!

5 replies
 1. amarOrama says:

  Jeg kondolerer! 6 år lyder dog af meget. Min Mac nærmer sig 2 og orker snart ikke mere. Til gengæld har jeg ikke råd til at købe en ny, så jeg gruer for den dag, hvor vi skal sige farvel.

  Svar
 2. Cecilie says:

  Jo tak. Ja, 6 år er længe. Men den var også meget syg til sidst. Brandvarm og larmende. Jeg har heller ikke råd til en ny. Den koster jo fandeme næsten titusind kroner. Forsatan! Det er mange penge. Stakkels stakkels kassekredit som skal voldtages på det groveste.

  Svar
 3. Agnete says:

  Også kondolationer herfra! Mht, back up, så prøv at tjekke Dropbox ud, når du får din nye computer. Det er back up i cyberspace og en kæmpe hjælp for sådan en som mig (og dig, kan jeg forstå), der ikke er lige får lavet en regelmæssig back up. Man gemmer sine ting i en Dropbox folder på sin computer og alle ændringer bliver automatisk uploaded til serveren når du er online. Dokumenterne ligger både på din harddisk og på serveren og du kan gemme op til 2 GB gratis – og der kan ligge en del. Det er så nemt, at man aldrig behøver at tænke på back up igen.

  Svar
 4. Cecilie says:

  Guuuud! Agnete, jeg har faktisk en dropbox. Og HAR faktisk gemt en del derpå. Det havde jeg glemt. Iiiih hvor godt. Du er en helt!KYS til dig ! Og hurra!

  Svar
 5. Stine says:

  Måske din harddisk er til at redde? Har slet ikke styr på det med computer, men da jeg til jul ødelagde min (5 måneder gamle! Phew) macbook pro ved at hælde et ganske stort glas sodavand ned i, (den kunne selvfølgelig kun reddes fordi der ikke var kommet væske i/på harddisken) gik jeg ned og fik overført alt på harddisken til den nye pro jeg købte. Men jeg købte selvfølgelig også en ny til 9000. Ahem, host host.. Da jeg åbnede min nye computer, var den fuldstændig som den gamle, alle aftaler gemt i kalender, samme baggrund osv osv. Men som sagt, har slet ikke forstand på sådan noget, så ved selvfølgelig ikke om din harddisk er død 🙁 Bare et lille (måske ubrugeligt) råd herfra. :):)

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *