Din… din… RØVCIGAR!

Da jeg stod og var ved at låse min cykel op i morges, overhørte jeg en diskution imellem en far og hans søn. Drengen var vel omkring 3 år og han ville absolut ikke have sin trøje på. Efter meget overtalelse fra faren bukkede drengen under og tog trøjen på, mens han irriteret udbrød “Iiiiiih far! Din… din… RØVCIGAR!”. Børn er fandme skægge! Jeg glæder mig helt vildt til at Otto bliver så stor at han begynder at sige den slags skøre ting. Han taler utrolig meget allerede nu, altså rigtige ord og små sætninger. Og siger da også nogle sjove ting ind imellem, men det varer nu lidt tid før han kan komme med guldkorn i røvcigars genren.
Edit: Otto valgte så lige på vej hjem fra vuggestue, da han sad bag på min cykel at tage fat om mine hofter/røv med begge hænder og så sige “Stuuur!” til stor morskab for de andre cyklister, som også holdte for rødt… Hæh!

… Hvad siger jeres børn (nevøer/niecer/fætre/kusiner/søskende) ?
.

8 replies
 1. Pernille says:

  Min mor viste mig på et tidspunkt en lille seddel jeg havde lagt til hende da jeg var lille. Jeg havde nok været ude og lege og fået besked på at huske at tage en trøje på når det blev koldt. Med barneskrift stod der "Kære Mor, jeg kunne ikke tage trøjen på fordi jeg blev tyk og irriteret af den!" Er det ikke herligt?!

  Svar
 2. Nanna says:

  Havde en kunde den anden dag, hvis søn pludselig udbrød: "Mor, du har sgu da også nogle lange gummi-patter!"

  Svar
 3. Bettina says:

  Hihi, han har humor ham Otto :)Hvilket minder mig om, at min datter (som er ca. samme alder som Otto, men som ikke siger sååå meget endnu). Hun har "opfundet" sådan en meget kunstig latter i stil med den onde latter, man bruger, når man har lagt en plan (remember that friends episode?). Den går hun så rundt og optræder med, hvorefter hun udbryder efter hvert grin: Det' sjaw! Og ja, det er fandme sjovt, min skat!

  Svar
 4. Blå Solskin says:

  Da min kusine var knap 3 år gammel var vi ude og gå en tur en varm sommerdag, hvor en meget tyk mand har valgt at cykle rundt kun iklædt bitte små shorts og hans manglede ikke kropsbehåring. Idet han er cyklet forbi vender min kusine sig om med øjne så store som tekopper og udbryder: "Kusine Blå Solskin, var det en trold?"Børn er herlige!

  Svar
 5. Anonymous says:

  Jeg gik forbi en lille dreng, som sagde til sin far om en tyk mand, som gik foran ham: "Faaaar, han har fået for meget slik om lørdagen!"

  Svar
 6. Dudess says:

  Da jeg var lille, sad jeg i klapvognen da vi kom forbi en pige med plateau-sko (ja, født i 90'erne). Min far har fortalt at jeg pegede på dem med åben mund og sagde: "Se far! Sko??" og så kom der en lille pause inden jeg vendte mig mod ham og sagde "hold kææææææft, mand!"

  Svar
 7. Anonymous says:

  Min dengang 5 årige søn og jeg var i Vandkulturhuset, og han spottede en kvinde (en ret stor kvinde) med en meget lille g-streng og udbrød:" Se mor, hun har en elastik om maven". Nu er han 7, og der kommer stadig en lind strøm af skægge og ind i mellem tåkrummende kommentarer om omgivelserne…og mig. Så god fornøjelse 😉

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *