De glemte indlæg #4

Jeg får lange løg af:

 • busser – i myldretid. Kør-stop-kør-stop-kør-stop-kør…. Aaaaergh!
 • modvind og sidevind, i det hele taget blæst. Særligt når jeg cykler. Gå væææk!
 • Shania Twain
 • Ordet: Svømmepøl
 • Mænd i hvide underbukser
 • Bedrevidenhed
 • Voksne, der går i Crocs sko
 • Kærestepar som taler babysprog til hinanden. Shut. nu. op.
 • Lyden af tænder der skærer mod hinanden – Otto gør det konstant for tiden og jeg sidder oppe under loftet hver gang.
 • Folk som taler om sig selv i tredjeperson -mange mænd gør det (ikk?) og jeg kaster lidt op i munden hver gang.

Denne liste har potentiale til at blive rigtig lang kan jeg se på det hele… Ahem!
Vil istedet overlade ordet til jer… Hvad kravler ind under huden på jer og kradser i irritationsnerven  ?

23 replies
 1. Katrine says:

  Enig;-) – og kan (blandt andet) supplere med:Voksne kvinder med hvide leggins – specielt den der let transparente udgave.Folk, der udtaler unik på engelsk (?)- og voldbruger ordet italesætte (som bare er mit hadeord nummer et)Dem, der bukker sig forover med strakte ben, når de er nøgne i fx omklædningsrummet i træningscenteret, så der er udsigt til hele pakken – så går man ned i hug, så andre ikke skal have ens skræv i hovedet, blev der sagt!Dem, der taler i hvile/stillekupeen i toget – der er bare nultolerance fra min side!Hmm, kunne vist fortsætte længe …;-)

  Svar
 2. Anonymous says:

  -Klip-klappere med hæl. Grimt blev der sagt!-Folk der bruger ordet "chokket" i stedet for chokeret. Det er bare no-go ligesom "bekræftigelse"! -Smålighed -Folk der smider skald på gaden. Ja, man kunne jo være ligeglad, men det er sgu bare ikke lækkert at se på, eller træde i!

  Svar
 3. Malene says:

  Jeg tror jeg har fundet min dobbeltgænger i Kathrine. Hold nu op hun rammer spot on. – Folk der, når de lige gennemlæser ting, hvisker det de læser. Det bliver træls i længden.- Folk der cykler rådent på cykelstien – eller generelt folk der cykler på Nørrebrogade (bortset fra mig selvfølgelig)- Børn der spiser leverpostej (jeg ved godt det bare er mig. Men når man HADER leverpostej, så er det bare ikke rart når lillemanden sidder og smasker, puster og leger med maden – og mor sidder bare og smiler sødt af ham) – Folk der byder på Trendsales og så forsvinder fra overfladen.- Og facebook-irritationer: Folk der liker sin egen statusFolk der brokker sig (nu bad du mig om at brokke mig, Cille – så må man godt)Folk der har deres børn som profilbillede – de må gerne være med, men moren skal gerne være der også!Folk der skriver sin statusupdate som om de var barnet (eks. "I dag opdagede jeg mine fødder" – "I dag skal jeg have et navn")Der der blærer sig med karakterer, men aldrig skriver når det går dem dårligt – ja hvorfor skriver ingen "Jubii jeg dumpede!"Altså sådan generelt kan jeg nu godt lide børn. Kan godt læse i min kommentar at de virker anderledes.

  Svar
 4. Anonymous says:

  Jeg er vild med din blog, men hvis jeg må komme med et forslag, synes jeg personligt at det kunne være rigtig fedt, hvis du postede flere (og større!) billeder… Tror jeg ville gøre din blog endnu bedre 🙂

  Svar
 5. Cecilie says:

  Hvor er I sjove :)Anonym – Tak. Jeg prøver at bliver bedre til det med billederne. Blogspot er røvirriterende når det kommer til billeder. De kan nemlig ikke gøres større (ikke uden at det ser underligt ud). MEN der kommer snart til at ske ændringer med bloggen. Det skal jeg nok komme nærmere ind på snart 🙂 Og så skal jeg i øvrigt også ha sparet op til et ordentligt kamera. Iphone snaps er ikke så spændende i længden 🙂

  Svar
 6. Anonymous says:

  Det lyder super – vil jeg glæde mig til 🙂 Forresten tænkte jeg på er "cykelrytteren" Ottos far? eller hvem er han? Håber det er ok. jeg spørger 🙂

  Svar
 7. Ann says:

  Når svigerfamilien bruger ordet "bedække". Det kan bruges i to hensigter, I KNOW, meeeeen heste bedækker hinanden, thats it..! Man er ikke blevet bedækket af sand!! dør lidt indeni hver gang de siger det, men kan heller ikke få mig selv til at rette dem..

  Svar
 8. Lene says:

  Kanon blog 🙂 Alt hvad I skriver er belastende, kvinder må være ens, og så alligevel – hvem er det så så gør de træls ting?Jeg bliver vanvittig af:- de der træ-ispinde. Suk. Det er ikke en rar følelse.- folk som blander sig i en samtale, bare for at rette på den person, som taler.- den ulækre lugt, som findes i storbyer. Irdk!- Hundelort! Så saml dog op menneske!

  Svar
 9. Cecilie says:

  Vi er da godt nok enige.. Træ-ispinde ja, det er også frygteligt! (derfor spiser jeg kun vaffelis)."Cykelrytteren" er min bedste ven Ask 🙂 Otto's far hedder "Freelancer" 🙂 Selvfølgelig er det ok du spørger.

  Svar
 10. Mathilde says:

  Haha! Det her er sjovt. Og hvor er det fantastisk, man kan komme ud med det – for jeg har det præcis som dig, Malene; jeg magter ikke ugidelige og negative statusupdates (hvis du har fået stjålet din cykel, brækket dit ben og mistet din mobil, så må du i det mindste skrive det sjovt).Well, faktisk er jeg meget enig i mange af tingene. Fx dårlige cyklister på Nørrebrogade (venstre bane er KUN, hvis du cykler stærkt nok til at overhale. Ellers er det prompte ind til højre. Blev der sagt).- derudover kan jeg ikke udstå ordet trusser. Bare det at skrive det her, giver mig creeps. Og jeg ved ikke hvorfor. Kan.ikke.klare.det. Derfor siger jeg altid underbukser. Ikke lige så sexet, men det giver mig i det mindste ikke samme ubehagelige følelse.- intolerance – og her taler vi altså udover ispinde, dumme ord og andre cyklister. Bliver vred, arrig og ked af det, når intolerance af værste skuffe skinner igennem ved folk..OK. der kommer helt sikkert mere til. – Mathilde.

  Svar
 11. Theresa says:

  – Folk der tygger enormt højt (som fx. min kæreste, der tygger alt for højt og ivrigt…)- Når folk slæber fødderne, får altid lyst til at råbe af dem…

  Svar
 12. Anonymous says:

  – Folk der skriver "Åh nej, ikke igen" eller lignende på FB, og så ikke vil skrive, hvad det drejer sig om, når folk spørger ind til det. Vil du dele det eller ej, menneske!??- Når folk bøjer verber forkert. Fx "jeg farede lige vild i skoven".. Nej det gjorde du vist ikke!- Fila sko. Og ja, de eksisterer stadig. Så en voksen kvinde med dem i går, og de er bare kiksede. Næsten lige som Buffalos…Lærke

  Svar
 13. Sidsel says:

  Jeg er så meget med på den der med at tygge højt! Jeg har ligeså længe jeg kan huske, stået op 15 min. før resten af min familie for at undgå at spise morgenmad sammen med dem. Jeg kunne (kan stadig ik' rigtig) slet ikke kapere kombinationen af mig selv i en morgensur udgave og så min familie som sidder og GNASKER cornflakes så højt, at hunden selv flygtede sommetider.. Det var mere end jeg kunne klare… Meget emsigt, men desværre meget sandt!

  Svar
 14. Cecilie says:

  Forstår godt den der med lyden af folk der spiser. Har det på samme måde, også med folk der drikker, på den der slubrende måde."Ssshluuuurp!" Så hold dog op!

  Svar
 15. Marina says:

  Uh, Lærkes kommentar om at skrive updates, hvor det skriger til himlen, at folk gerne vil have at man svarer med et "Åh nej, hvad er der sket?", "Er du okay?", "Skal jeg ringe?" og ligende, rammer da så meget plet hos mig!!Ligge/lægge-fejl hader jeg (selvom jeg godt ved, at der er mange, der vitterlig har svært ved at kende forskel), men journalister, der gør det – NEJ NEJ NEJ

  Svar
 16. Om mig says:

  Altså … Den der med de hvide underhakkere ik? Gælder det ikke kun, hvis det er de lidt forvaskede benklædeagtige nogen på en blegfed grisefarvet mandsling? Bare fordi … Ellers er jeg nødt til at melde mig ud af al enigheden, for min mørklødede mand er altså ret lex i et par hvide boxere. Desværre larmer han virkelig meget, når han tygger. Og mine børn slubrer. Og jeg fylder med Christianiacyklen – undskyld.

  Svar
 17. Luna says:

  Jeg er helt klart med på den der med folk der liker sin egen status. Arhmen stop dog!Jeg kan heller ikke snuppe dem der hver dag skal skrive på facebook, at de i dag har løbet x antal kilometer og gået x antal kilometer. Hvis man skal skilte med hvor sund man er, så ved vi jo alle godt, at man slet ikke er så sund, som man skriver! Stavefejl i facebookgruppers navne. Læs dog lige efter engang inden i opretter noget hele Danmark kan læse. Vejrværter i Go' Morgen Danmark, der blander sig i alt det der intet har med kuling og koldfront at gøre. Så fis dog væk fra køkkenet Peter Tanev! Jeg kunne blive ved, tror jeg!

  Svar
 18. Malene says:

  Jeg har fundet på mange i løbet af dagen. Men når nu man er træt af folk der brokker sig altid, så styrer jeg mig og kommer kun med to kommentarer:@Om mig – Du må gerne have Christiania cykel, så længe du ikke overhaler, især når jeg kommer kørende ;-)Og så har jeg også svært ved folk der smasker, men synes altså også det er slemt når folk bider i gaflen. Ihh altså.

  Svar
 19. Anonymous says:

  Jeg HADER når folk (og det er især Paradise-deltagere!)sætter "-mæssigt" bag på ord. Det er volapyk! "Jeg kan li' hende sådan personlighedsmæssigt og udseendemæssigt" NEJ! Det er ikke ord!Uhhh og apropos statusopsateringer på Facebook: Folk der starter deres opdatering med "Så har man…" Ex.: Så har man lige løbet 5 km. – eller: Så har man bare lige den bedste søster… Eller: Så skal man rigtig kokkerere til sin fætter… Pointless, ligegyldigt og skide irriterende. Basta.P.S. Ahhhhhh, det var dejligt at få det ud!

  Svar
 20. Anonymous says:

  Jeg har også svært ved at holde ud, når folk ikke kan deres grammatik! Det hedder "jeg bad dig om at.." ikke "bedte", ordene "alligevelled" og "moderned" FINDES IKKE!! Heller ikke selvom de siger det på P3!Lykkedes og syntes er datid, lykkes og synes er nutid!Det irriterer mig også, når folk taler med samlede tænder! Åbn munden!!På det helt personlige plan irriterer det mig, når den kvindelige vikar på den specialskole (med ekstremt grænsesøgende børn og unge), hvor jeg arbejder, flirter med de store drenge, kommer på arbejde i lårkort og fuld krigsmaling, fortæller ALT om sig selv og alligevel har svært ved at forstå, at hun ikke kan vinde elevernes respekt!?Angående FB, så undrer (og irriterer?!) det mig, når visse mennesker vælger at fortælle om tabte børn, dårlige kærester, lortejobs osv. ned til mindste detalje inkl. navne og "han sagde"-"hun sagde"! Undskyld mig, men er det ikke det man har private venner (eller blogs;-)) til??Kh Henriette

  Svar
 21. ulla says:

  Æblegnaskeri. Især æblegnaskerer i toget. Smask. Slurp. Savl. Endnu mere smasken….Så spis dog det æble et andet sted. TAK!

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *