All that glitters

Hjælp lige lidt her… Jeg skal til sommerfest i morgen. Temaet er studio 54, og jeg har derfor fundet lidt glimmer frem fra skabets mørke. Jeg er endt på to muligheder. Mulighed 1 er en sort  glimmerkjole, som sidder stramt, har trekvart lange ærmer og rynkeffekt. Jeg tænker bare ben og store øreringe.
Mulighed 2 er en sølv jakke med skulderpuder, som jeg vil sammensætte med et par højtaljede sorte jeans, en simpel top og sorte stiletter.

Håret bliver Farrah Fawcet agtigt og makeuppen sådan sølvgrå smokey eye -ish.

Hvad synes I? Sort glimmer kjole eller sølv jakke?? (beklager lousy photobooth kvali)

28 replies
 1. C says:

  Begge ting er ret fede på dig.Men når det nu er Studio 54, så ville jeg nok sige glimmerjakken 😀 Den ser ud til at være lige lidt mere glimmer-ish end kjolen.

  Svar
 2. Kristines Dilemma says:

  Billede nummer 2!!!!!!! Hvad har jeg vundet? Nå nej det var ikke en konkurrence, blev bare lige meget spændt. En lækker attitude du har på billedet, nummer to. Som om du tænker "Bare kom an" I like i like. Og har måske brug for noget luft.

  Svar
 3. Anonymous says:

  Godt du ikke købte buksedragten med de alternativer:-)Begge dele er flot, så det kommer an på hvad du føler dig bedst tilpas i. Jakken er rå og cool, men kjolen formår du at se meget afslappet ud i og det er også god stil./Liselotte

  Svar
 4. Trine says:

  Kjole, kjole, kjole, kjole!!!Du er SÅ sexet i den sag – og se, DET er den sande ånd fra studio 54!Og kan du SÅ høre efter! Nå!

  Svar
 5. Anonymous says:

  Begge ting er virkelig fantastiske (giv mig!) – Jeg vil klart sige kjolen (ved første øjekast) men måske er jakken mere dig? Ikke meget hjælp herfra – men LÆKRE ting!

  Svar
 6. Sidsel says:

  Eftersom at du tidligere har skrevet, at det måske godt kunne blive lidt akavet til den der fest, fordi folk ikke rigtig gad klæde sig ud, og der kom ikke så mange fra din aflevering osv. vil jeg klart vælge jakken!Har en idé om, at man bare altid føler sig bedre tilpas i jeans + tilbehør, fordi så kan man blende ind alle steder 😀 Go for the jacket

  Svar
 7. Cecilie says:

  Tusind tak for jeres kommentarer. Rødme rødme. Jakken vandt. @Lisette, TUSIND tak for din meget fine omtale. Det reddede lige min morgen <3 @dendea, Hmmm.. jakken har jeg faktisk fundet i mit storskraldsrum (don't judge me). 🙂

  Svar
 8. Lisette says:

  Det er mig der takker!<3 Det er jeg rigtig glad for, du plejer som altid at redde min morgen med et god indlæg 😉 – Jeg syntes bestemt du skal få bannere på, det kommer ikke til at skade bloggen på nogle måder. Det er bare fint du vil tjene penge på det, og du må slet ikke føle dig egoistisk! For der er så mange der har det.

  Svar
 9. Kitt says:

  Uh, nu har jeg ledt og ledt i dine indlæg, for kunne huske din fantastiske kjole, som du har på her:) nuuuuu ved jeg jo godt, at det er ved at være en “gammel” sag, men kan du huske, hvad mærke det er? For jeg kunne seriøst godt tænke mig den 🙂 Go aften og Go bedring! Og tak for skønne indlæg, som dagligt får mig til at smile, på den ene eller anden måde:)

  / K

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *