All that glitters

Hjælp lige lidt her… Jeg skal til sommerfest i morgen. Temaet er studio 54, og jeg har derfor fundet lidt glimmer frem fra skabets mørke. Jeg er endt på to muligheder. Mulighed 1 er en sort  glimmerkjole, som sidder stramt, har trekvart lange ærmer og rynkeffekt. Jeg tænker bare ben og store øreringe.
Mulighed 2 er en sølv jakke med skulderpuder, som jeg vil sammensætte med et par højtaljede sorte jeans, en simpel top og sorte stiletter.

Håret bliver Farrah Fawcet agtigt og makeuppen sådan sølvgrå smokey eye -ish.

Hvad synes I? Sort glimmer kjole eller sølv jakke?? (beklager lousy photobooth kvali)

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *