5 (ligegyldige) informationer om min krop

 • Jeg har virkelig store lægge. Og jeg hader det. hader hader hader. It’s a curse, alle kvinder på min mors side af familien har fede lægge. Sådan er det og jeg tror aldrig at jeg kommer til at acceptere det 100%. Plastikkirurgi på benene? Ja tak!
 • Jeg har ualmindelig blød hud. Det er rigtigt. Jeg er op til flere gange blevet aet af folk, både folk jeg kender, men også af fremmede (seriøst!). Som i “ohmygodhvilkencremebrugerduforatværesåblød”. 
 • Min overkrop er lissom længere end almindelige menneskers overkroppe. Jeg ville ønske den var kortere. For så ville jeg også være lavere og kunne gå i høje hæle uden at være højere end alle. 
 • Begge mine lilletæer er lamme, ihvertfald den yderste del af begge. Forkert og for småt fodtøj og 10 år som model har smadret al følelse i mine yderste tæer. 
 • Jeg kan blinke med begge øjne, et ad gangen. Det er der ikke mange der kan har jeg hørt. Jeg kan også løfte mine øjenbryn et ad gangen. Jeg kan dog kun løfte den ene halvdel af min mund (elvis style). Det er den venstre side. Den højre kan ikke. 

….

8 replies
 1. Søs says:

  -men det er altså heller ikke lykken at have for tynde lægge….!!! Det ser bare ikke fedt ud, når alle støvler er 5 cm for vidde………!!

  Svar
 2. Dorthe K says:

  Lamme lilletæer har faktisk sine fordele.. Og egentligt er de der lilletæer jo faktisk temmeligt overflødige anyways.. Men at de er lamme er klart en fordel hvis man har det med at hamre sine tæer ind i samtlige dørtrin, man passerer – believe me, I know! Den slags klodsethed lyder det så heldigvis til at du ikke lider af:-)

  Svar
 3. lovelyFASHION says:

  Jeg ved nu godt jeg ikke er særlig gammel, stadig et barn, men jeg har vel også lov til at komme med min holdning. Jeg synes du skal være glad for din body! Du er en heldig kartoffel 🙂

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *