Udklædning

Om en lille måneds tid skal jeg til sommerfest på mit arbejde. Det er en temafest (gyyys), og temaet er: Studio 54. I invitationen står der blandt andet: 
Kom som du har lyst, alt er tilladt på Studio 54. Mændene er naturligvis velkomne til at finde den glemte gabardinebuks og se om den stadig strammer og svajer de rigtige steder. Få strøget akrylskjortens lange flipper for sidste gang og på med plateauskoene. Kvinderne kan trække i den tætsiddende buksedragt, husk det snoede pandebånd, benvarmerne og lipglossen.
Hmmmm. Jeg ved ikke heeeelt hvad jeg synes om det. Jeg har været til een udklædningsfest som voksen og det var skideskægt. Jeg var klædt ud som charleston pige og iklædt pailletter, fjer, handsker og cigaretrør (billeddokumentation), jeg dansede hele natten med en Zorro, en dykker, en “nøgen” mand, en vampyr og en munk. Så der var altså frit valg på udklædningsfronten. Men jeg har aldrig før været til en temafest som denne. Nu er det jo ingen hemmelighed at jeg er født midt i 80’erne og derfor ikke har det store tilhørsforhold til 70’erne, som mange af mine kollegaer har, da de selv har været unge eller børn dengang. Jeg forstillede mig først noget med en maxikjole og noget rodet hår, lennon solbriller og pandebånd, men det er der jo ikke meget disko over. Hotpants er nok lige friskt nok, da jeg efter julefrokosten har erfaret at mange af de ældre mænd fra mit arbejde, ikke helt kan administrerer alkohol og unge piger… Men hvad så?! Noget med pailletter ? Flared bukser og plateau? Og hvor meget gør man lige ud af det? For jeg ved at det ikke er alle som gider, men der er helt sikkert også nogle stykker som går all in. Jeg er nok selv midt i mellem, det er da sjovt at gøre lidt ud af det, men alt med måde.

Input, ideer og forslag modtages med kærlighed….

11 replies
 1. Anonymous says:

  Det er irriterende, at man ikke kan lave links til H&M's webshop, men under bukser/vis alle har de på side 7 øverst en buksedragt i klar 70'er stil til 149 kr. Det er billigere en leje af kostume og med lidt skrigfarve på øjenlågene er du klædt ud uden at være pinlig.MvhLiselotte

  Svar
 2. Blå Solskin says:

  Jeg elsker kostume fester. – også dem der har et tema. jeg billede googler som regel for at få ideer og så synes jeg at amerikanske halloween kostumer tit er ret gennemførste, så de er også gode til ideer.Jeg er sikker på du ville se fantastisk ud i sådan en buksedragt med flagrende ben. Foxy Cleopatra style.Der ligger en fantastisk kostyme forretning på Jagtvej der hedder Fest og Farver.http://www.halloweencostumeideas.com/foxy-disco-jumpsuit.htmlhttp://www.disguiseme.com.au/index.php?cPath=1_48

  Svar
 3. Maria says:

  Jeg synes da faktisk, at den tætsiddende buksedragt lyder som et ret godt kompromis. Lidt sexy, men ikke for kort og for nedringet til de ældre herrer;)

  Svar
 4. Cecilie says:

  Jeg har "desværre" virkelig lange ben OG en lang overkrop, så buksedragter sidder ofte virkelig kikset på mig. Men måske jeg lige skulle svinge forbi H&M på vejen hjem og prøve den. For det er en virkelig god ide.

  Svar
 5. Dorthe K says:

  Kender det godt.. Det der med de lange ben og den lange overkrop.. Not! Come on, som om nogen af os overhovedet skulle ha fantasi til at forestille os at du ser mindre end fantastisk ud i nogetsomhelst.. Tudefjæææææææs! Afsted med dig, du – i en allerhelvedes fart – ned i H&M.. Du kommer jo til at se rasende godt ud i buksedragt!

  Svar
 6. Tanja says:

  Jeg holdt discofest som indflytterfest (og det var en helt fantastisk aften!) Jeg endte i en forholdsvis kort guld-kjole i det rette 70'er snit, jeg fandt ret billigt i H&M, brune kernelæderstøvler med høj hæl og så en brun afroparyk og masser af glimmer på øjnene. Det var ret autentisk. (Som jeg forestiller mig 70'erne altså:D Jeg er født i 80)

  Svar
 7. Lotte B says:

  Jeg tænker også jumpsuit (come on – vi er i 2011, det må hedde jumpsuit og ikke buksedragt) med en røvfuld palietter eller noget kort i kort (- men måske ikke så godt til de dér mandlige kollegaer…nej!). Plateausko, men det er omvendt nedtur at købe nogle for dernæst aldrig at gå i dem (med mindre at du bliver vild med 70'erne). Hva' med den dér pande-sag fra session med WeWonder-Mie…?

  Svar
 8. Head and Heels says:

  Well, der er jo så meget 70'er over moden pt. at du kan komme og være totalt med på noderne – og udklædt samtidig. 1) Højtaljet buks med brede ben2) Noget plateau-sandal3) Noget med palietterOg ellers kan du finde noget orange kjole/kaftanværk i H&M, så er den hjemme:-)

  Svar
 9. Karoline-med-K says:

  Jeg er bare misundelig, på lange ben og en mulighed for udklædning. Måske endda også en lille smule på opmærksomhed fra ældre klamme mænd… Jeg hepper også på dig og er sikker på du bliver drop dead gorgeous i hvadsomhelst!

  Svar

Trackbacks & Pingbacks

 1. […] (walk of shame?!). Jeg har ikke selv været afsted til noget, synes ellers det er skideskægt at klæde mig ud, men Rachel har derimod været afsted, med hendes store mave og jeg har fået lov til at dele […]

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *