Torsdag I love you

Vi kom alt for tidligt ud af døren i morges og gik en lang tur rundt på vesterbro, vi snakkede med duerne (eller “fuuh-fuuhl” som Otto kalder dem), Han sang sange om at mormor og morfar er flotte og seje og vi spiste æbler og talte bilerne. Og det var simpelthen hyggeligt! Selv klokken 6:40 om morgenen.
Jeg synes tit at vores morgener bliver helt vildt rodede og hektiske. Jeg stresser og er utålmodig og engang imellem glemmer jeg at hygge med ham, hvilket er en skam, for han er bare SÅ glad når han vågner og han snakker og synger og krammer. Det gad jeg virkelig godt blive bedre til, men jeg ved også godt at det er umuligt at have den slags morgener hver dag. Desværre.
Det er jo torsdag og som altid skal Otto være hos sin far indtil i morgen. Jeg skal til fødselsdag på frederiksberg i eftermiddag, til chili con carne og øl. Derefter skal jeg på bodega i godt selskab … Jeg glæder mig.
Det kan næsten ikke blive bedre… Lækker unge, stille og rolig arbejdsdag, dejlig mad, dejlige mennesker, kage (jeg har herre mange cookies tilovers fra i går), øl og låååve! Uh og helligdag i morgen. HA!

1 svar
  1. K says:

    jeg har kigget på indlæg helt tilbage til december. Hold kæft hvor er du sej! og flot! og sej! fik jeg sagt flot, og sej? haha. ej du skal i hvertfald lige have et skulderklap herfra 🙂 Du gør det godt, og jeg vil vældig gerne følge med fremover!

    Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *