Tirsdagsævl og virus

Jeg er stadigvæk sløj og er blevet hjemme. Min mandel er knap så hævet, men gør ondt. Lægen kaldte det en virus. Grrrr! Hvis der er et ord jeg hader mere end dosmerseddel (det er sgu da et lorteord), så er det virus. Børn bliver jo syge konstant, og Otto er ingen undtagelse. Jeg ved ikke hvor mange gange vi er blevet sendt hjem fra lægen og vagtlægen med den melding, det er en virus, det er en virus. Virus virus virus. Mit had til virus toppede da han fik rotavirus fra helvede og vi blev indlagt på Hvidovre. Adr badr ! Aldrig mere!
Nå, tilbage til mig, den virusbefængte. Jeg er syg på den der måde hvor jeg egentlig godt kan foretage mig ting. Har f.eks. lige sat en vask over, og lavet kaffe og spist to marsbarer (morgenmad), jeg bør udnytte at jeg er hjemme og være praktisk-smølf og lige tømme køleskabet for klamme sager og smide omkring mig med lidt rodalon. Der ligger også legetøj over det hele og mit klædeskab ser ud som om at det er eksploderet … Meeeen først skal jeg altså liiiige læse lidt blogs og svare på lidt mails og drikke lidt mere kaffe. Er jo altså syg og skal egentlig ikke rigtigt nå noget. Otto skal sove hos freelancer og jeg skal til forældremøde i vuggestuen og så får jeg besøg i aften og skal se plat plat film. Som jeg efterhånden har fået understreget et par gange, er jeg jo all about det platte, så jeg glæder mig faktisk og især efter at jeg har set at Fuhrmann siger god for netop den film jeg skal se…

3 replies
  1. Dorthe K says:

    Kaffe, marsbarer og blog-læsning – så findes morgenerne ikke bedre.. Selv med virus i kroppen.. Iøvrigt er virus bare et lægeord for "jeg-ku-måske-godt-finde-ud-af-hvad-du-fejler-hvis-jeg-gad-men-lige-præcis-i-dag-gider-jeg-overhovedet-ikke".. Og jeg fortryder faktisk lidt at jeg ikke læste medicin for hold nu kæft en ferie-tjans at ha, hva.. På den anden side er medicinstudiet vel sådan noget med at dissekere frøer og sådan noget – og så er det altså ikke noget for mig..God bedring:-) Og æd en marsbar for mig!

    Svar
  2. Anonymous says:

    Virus er klamt og dumt og skal bare skride. Og ja den værste er sgu rotavirus!!!! God bedring….

    Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *