The return of ham der freelanceren

I morgen eftermiddag lander freelancer i Kastrup. Han har været i Cape Town de sidste par uger. Og selvom mine forældre har været topsøde til at tage et par eftermiddage med Otto hist og her, kan jeg godt mærke at det bliver rart med noget aflastning, sådan på hveranden weekends måden. Otto er også forvirret, han er begyndt at pege på tilfældige mænd og spørgende udbryde “Far?”, det var meget sjovt de første par gange. I starten var det også kun høje mørkhårede mænd med skæg og dem er der heldigvis ikke så mange af, men nu er det cirka alle mænd (og også nogle få kvinder), også de gamle og de alkoholiseret og de blonde og de lave og de skaldede. De fleste griner og så griner jeg også og så er der dem som nærmest ser panikslagne ud og skynder sig videre, og så er der de lumre, åh de lumre mænd, som kommer med sætninger ala “det kan vi da godt finde ud af, høhø” og “Neeej! Men din mor er da sød” *savle savle* Adr!

NÅ! Min pointe er bare at jeg tror det bliver godt og sundt, både for Otto at reconnecte med sin far og for mig at få lidt søvn, og for os begge, at få lidt luft og tid væk fra hinanden. At savne.

Så klokken 15 i morgen tager Otto og jeg i lufthavnen og drikker Starbucks, spiser hotdogs og henter far.
Jeg glæder mig … Særligt fordi at jeg har cravet Starbucks Mocha lige siden Lotte  skrev om det i sidste uge…. Mmmmm kaffe, chokolade, flødeskum ! Pure pleasure!

4 replies
 1. BetinApple says:

  Jeg troede lige I havde fundet sammen igen, og jeg undrede mig meget.Jeg er i øvrigt ny læser, og er helt vild med din blog 🙂 den er meget sød og ærlig.

  Svar
 2. Anine says:

  Det samme tænkte jeg Betina 😀 Jeg er også ny læser, og jeg må indrømme at jeg har læst stort set alle indlæggene tilbage til starten, over den seneste uges tid. Jeg har selv en søn fra November '08 og du har min dybeste respekt, for den måde du tackler det hele på! (selvom man i forhold nogle gange tænker, at det må være nemmere at være alene om det hele, men græsset synes jo ofte grønnere…)

  Svar
 3. Lotte B says:

  Right back at me…nu skal jeg så savle og savne indtil søndag. Og hold kæft, mand, jeg kan godt følge dig med far-mændene. Det er jo slet ikke sjovt med den dér høhø-attitude…det er jo lige netop de mænd, som man overhovedet ikke gider!

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *