Så gik der lige modeblog i den

Jeg har en lillebitte skriveblokering, så i mangel på bedre får I her et billede af mig i ruskind og med sidecut frisure. Otto er puttet hos min mor, og jeg er på vej til noget med øl. Igen. Så derfor røg denne sag fra Best Behavior på. Jeg elsker den, men har aldrig brugt den. I går orangerød og i dag ruskind, jajaaa living on the wild side.


God aften! Jeg skal nok snart skrive om noget andet end tøj …

– Posted using BlogPress from my iPhone

5 replies
 1. C says:

  Det er slet ikke slemt med lidt modeblog indlæg ind i mellem :DJeg synes du ser fantastisk ud.. også forleden i den orangerøde!!

  Svar
 2. Helena says:

  Den klæder dig bare så godt, ligesom alt andet. Jeg er misundelig, på den gode måde (:Nu har jeg endelig fået læst din blog fra ende til anden. Du virker som en utrolig sød og stærk person – og en rigtig god mor!

  Svar
 3. Anonymous says:

  Jeg synes det er fedt du viser billeder af dig og tøj. Kan du vise os den sidecut Fritz? Og farver du dit hår – hvilken farve?hilsen Rina

  Svar
 4. Cecilie says:

  Tusind tak 🙂 Rina, jo du kan tro at jeg vil vise den. Jeg farver ikke hår, men jeg overvejer snart at få det farvet. Det har et lidt orange skær nemlig, fordi at jeg fik det farvet helt rødt for et års tid siden. Men jeg er sådan mellemblond naturligt, og får utroligt lyst hår om sommeren.

  Svar
 5. Anonymous says:

  Jeg synes det er en super lækker farve 🙂 men det er næsten også altid de der "jeg farvede det for længe siden og nu er det endt sådan ud, efter noget tid" som er flotteste.Glæder mig til at se din fritz 🙂 hilsen Rina

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *