Once a cheater ….

Rachel ringede til mig i går aftes og indtalte en laaang vred besked. Hun var stødt på en reklame for det her hæslige datingsite, som opfodrer til utroskab. Det var fremme i medierne for noget tid siden og de er nu begyndt at reklamere yderligere, i form af plakater. I kender dem sikkert, der står noget ala ” Gør livet levende, få en affære” og så er der et close up af to glade ansigter (send mig gerne et billede af plakaten hvis du har et, ellers tager jeg lige et senere Jeg har lagt billedet af plakaten nederst i indlægget). Jeg er selv stødt på dem et par gange de sidste par dage og troede seriøst først at jeg havde læst forkert. Egentlig bliver jeg ikke så nemt forarget, altså virkelig ikke. Men lige det her er simpelthen så ulækkert. En ting er at der eksisterer sådan et (meget mærkeligt) firma, det er jo dybt latterligt, for helt ærligt, de asswipes som rent faktisk ønsker at indlede en affære kan da for helvede vel godt finde ud af at oprette en profil på scor.dk eller finde en fellow asswipe i en bar et sted. Men nej nej, lad os gøre det endnu nemmere for røvhullerne. Lad os lave et community for røvhuller, hvor de kan mødes og knalde amok. Og noget andet er at de får lov til at hænge deres klamme reklamer op overalt i det offentlige rum, på togstationer og ved busstoppesteder så hr. og fru narrøv kan stå der på vej til arbejde og få medhold i at det er da helt okay lige at knalde lidt ved siden af, og at det faktisk er lidt synd for dem at de er gift/ i et forhold. Booh-freakin-hoo!
Fuck jer.

Og jaja, jeg ved da godt at jeg bare burde ryste på hovedet og ikke give dem mere omtale. Og jeg kan jo være ligeglad blahblah. Men jeg synes simpelthen at det er så forkert. Og jeg får ondt i maven.
Helt ærligt, hvor går grænsen?! Skal DSB og Movia også til at reklamere for øøøh, våben?! Lorte eksempel!Men jeg kan ikke lige finde på noget. I ved hvad jeg mener. Tror jeg.

Her er den så, klammo plakaten:

16 replies
 1. Katrine says:

  Jeg har også stenet over den – jeg troede seriøst at det var en joke. Kiggede lang tid på den for at finde twistet, det var der bare ikke. Hvor langt kan man synke? De kunne lige så godt skrive: Gør noget levende, ødelæg din familie. Sikke noget pis.

  Svar
 2. Dorthe K says:

  I'm so with you! Jeg var nær kørt af vejen, da jeg hørte radioreklamen første gang! Altså i nogle tilfælde så synes jeg faktisk at censur er vejen frem! Hvis jeg havde en radiostation, så fik de fanme ikke lov at købe sendetid der!!

  Svar
 3. Øglemor says:

  Jeg så lige plakaten – i KÆMPEstørrelse – på vej på arbejde i går og kunne ikke tro mine egne øjne. Du er bestemt ikke den eneste, der bliver forarget over sådan noget galskab. Shame on them.

  Svar
 4. Blå Solskin says:

  Nej nej nej, man går rundt og bliver fyldt med at mennesker i bund og grund er virkelig usle (jeg henviser til diverse tv-programmer) og jeg har været begravet i min lejlighed i dagevis nu og det er første gang jeg hører om det her og det hjælper ikke.Hvem er de uanstændige? Hvorfor lede efter en affære med vilje? I min verden er en affære noget, man ikke har og hvis man har, er det noget man snubler ind i – ikke noget man planlægger…føj altså

  Svar
 5. Lotte B says:

  Hahaha…altså jeg ved ikke helt om jeg kan hidse mig så meget op over det. Måske fordi at jeg har hørt radioreklamerne…med…Dick Kaysø – altså Krummefar! WTF? Er det det mest sexede de kan komme op med?Og så tænker jeg lidt at de har bare set hvordan ashleymadison.com har kørt i USA – og fået lige præcis den samme omtale og ballade over deres reklamer (så – here we go again. Bare på dansk). MEN – det som jeg tænker at vi mangler her i vores lille andedam er et site som cheaterville.com…Tjek det…hahaha…

  Svar
 6. Mikasmor says:

  Jeg kan sagtens følge din vrede og væmmelse, og reklamen vækker også nogle grumme følelser i mig, da det strider så meget imod mine egne værdier. Jeg har taget diskussionen med en veninde igår, (hun i et åbent forhold med barn, flyvske affærere, sex med andre osv, hvilket fungerer fint for dem på 7. år) hun var ret begejstret for at der nu var et site hvor hun kunne "date" andre mennesker i samme slags forhold. For at gøre en lang historie kort blev vi enige om at være meget uenige – men samtalen, og dit indlæg idag, har alligevel fået mig til at reflektere over følgende:Fordi noget er dybt forkasteligt i mit univers behøver det ikke være det i andres. For nogle mennesker vil modeverdenen eksempelvist, super-tynde modeller (på kæmpe reklamer overalt i København), et forkvaklet kvindesyn og en bluse til 2700 være ligeså dybt absurd som sætningen: "Er du gift? Gør livet levende – ha' en affære". Jeg vil satme have lov til at glo i mine blade og bruge alt for mange penge på mode, selvom andre mennesker ikke synes om konceptet. Så jeg tænker også at hvis jeg vil blive ved med det, må jeg også give plads til at andre har retten til at gøre noget, og reklamere for noget, som jeg er dybt uenig i. Derfor tror jeg at det er farligt med det der censur ;)For hvem har retten til at endegyldigt at definere hvad der er rigtigt og forkert? .. når det kommer til stykket (som du også selv var inde på) tror jeg også at alle de uærlige mennesker, der med uvidende mænd/koner derhjemme, finder andre mennesker at være utro med gennem det nye site – de skulle sgu nok få gennemført en affære selvom sitet ikke eksisterede.Bare lige lidt tanker herfra 🙂 /Malene

  Svar
 7. Anonymous says:

  Har du oplevet utroskab, siden det overhovedet får din opmærksomhed på den måde? Der sker jo så mange vanvittige ting i verden tænker jeg :-)Pernille

  Svar
 8. Cecilie says:

  Folk skal være velkomne til at swinge og bytte koner, men decideret utroskab synes jeg ikke er i orden. Overhovedet. Og jeg er egentlig mest forarget over at de får lov til at reklamere for deres skøre koncept, at det findes ryster jeg bare på hovedet af. Nej jeg har ikke selv oplevet utroskab, men derfor finder jeg det alligevel forkasteligt. Og selvfølgelig sker der andre klamme ting i verden, som også forarger mig. Det er jeg helt med på. Men det er der heldigvis ikke reklamer for på cykelstien.

  Svar
 9. Anonymous says:

  Overordnet virker det forkasteligt, at der er en virksomhed, som spinder guld på andre folks ulykke – etisk forkasteligt. Er i mine øjne lige så nedtur som de der Cult reklamer, der bl.a. viste en pige på knæ, med ryggen til i gang med at give en fyr et blow job – bad taste.

  Svar
 10. Kristines Dilemma says:

  hmm Jeg er enig, men, jeg er også meget god til at se det gode i mange ting, og kan tit se ting som andre ikke kan, som fx:Hvis vi lige tager Bo og Lis. Bo han arbejder meget, fordi Lis ikke gider sex, Det sker, og så sker der måske det at Bo og Lis bevæger sig fra hinanden, og bruger lang tid på det. Hvis vi Bo han opretter en profil derinde, eller overvejer det, kunne det ikke tænkes at han imens han opretter en profil, finder sine indre værdier. Og finder ud af at han da ikke gider at oprette en profil, fordi han elsker Lis.Jeg ved det er naivt, men jeg har brug for at være naiv, og har brug for at tro på det bedste i folk.wow hvor det bare regner!

  Svar
 11. Head and Heels says:

  Jeg er på kristines dilemmas side. Eller… Synes også det er totalt klammo!! Men er 60.000 mange? Hvor mange af dem har reelt fået noget (ud af det?) Og tænker folk måske ikke nærmere:1) Hvor sølle, det gider jeg ikke? eller 2) Hvor sølle, nu bliver jeg skilt for gider ikke et usselt knalde udenom-site?I hope so – men jeg har også brug for at være naiv!

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *