Og så blev det søndag

Min weekend er fløjet afsted og jeg er så træt at jeg ser dobbelt. Otto er desuden sløj og jeg kan næsten ikke overskue natten, som bliver en killer, med et brandvarmt hostende barn.
Men vil da lige komme med en kort opdatering på fredagens pis-i-klapvogns-drama, som nu er overstået. De havde egentlig vasket det hele af og den var sådan acceptabel ren, I guess, men jeg gav den alligevel en ordentlig omgang rodalon og smed derefter alt i vaskemaskinen med en god portion kemikalie-helvedes vaskepulver. Så nu er den ren og stinker i øvrigt af syntetisk lavendel, men som sagt er alt bedre end teenageurin. Jeg har fået et undskyldningsbrev fra hende som holdt festen, hun skriver også at hun ved hvem der gjorde det og så har hun vedlagt sit telefon nummer, så jeg skal lige have ringet og snakket med hende, da jeg skal have erstattet et tæppe og et regnslag (tæppet var klamt og regnslaget tåler ikke vask). Det må være drengen selv eller hans forældre, som skal betale for det (han er ikke en dag over 15 tror jeg). Det er status lige nu. Jeg er kølet ned og vognen er ren. Så langt så godt!

Nå! I seng. Nu.

1 svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *