Nej naarnaarnaarnej Nej!

Pis. Pispispis. Klokken er lige nu 6:50 og jeg skal aflevere Otto i vuggestue om et kvarter og jeg skal skal skal på arbejde. Men min ene mandel (hedder det seriøst det?) er hævet til dobbelt størrelse, den stikker og brænder og gør ondt. Jeg har haft hedeture hele natten og jeg er øm i alle led. Jeg drikker the istedet for kaffe, hvilket er en pænt big deal – for 80% af mit væskeindtag består normalt af kaffe. Jeg har pakket mig ind i strik og halstørklæde. Bør blive hjemme, det ved jeg. Men er bagud bare sådan generelt og har.ikke.tid.til.sygdom. Har i denne uge forældremøde, aftaler og andre planer som jeg hverken kan eller vil løbe fra, men det går sgu da ikke med en hævet hals og en temperatur på for meget. Så kære mandel, vil du ikke nok tage en slapper og blive normal igen?! Hvad vil du ha’? Honning? (Som jeg hader og får kvalme af.), Strepsil? … Sprut? … You name it, I’ll get it.

Nu er klokken så 8:40 og af en eller anden grund blev indlægget her ikke udgivet inden jeg kørte hjemmefra, ved ikke om Blogger er syg igen eller om det bare er min egen distræthed. Nå, men så kan jeg da lige tilføje at jeg er nu er landet på mit arbejde, stadigvæk rimelig ramt og stadigvæk med hævet hals, som nu har bredt sig til mit underansigt. Det ser skørt ud. Men efter mit panodil indtag er det til at holde ud. Jeg har også fået kaffe, hvilket altid hjælper. På alt! Men syg det er jeg da godt nok. Og jeg ved godt hvad du tænker, og jeg er igang, altså med at få fat i lægen. Jeg er lige nu nummer fi-re i køen …

1 svar
  1. Karoline-med-K says:

    Pispis. Det er så unfair når man skal sutte strepsiler og bunde honningthe i sommervarmen. Håber du snart når igennem til en (lækker) læge, der kan fjerne den dumme mandel og give dig masser af is.

    Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *