Motherfuckingdickcrap sgu!

Ja, pardon my french, men Blogger.com tester min tålmodighed… Igen. Jeg har de sidste par dage ikke kunnet kommentere hos andre blogspot bloggere, ej heller herinde. Jeg kunne ikke skrive tillykke til Karoline, som har fået freakin’ 12 i sin eksamen – jeg sender dig virtuelle yankiekager og krammere og øl (husk de er virtuelle, så baby tager ikke skade), kunne ikke skrive til Kristine om “fleshlight pussy” (I ved den fra TV-shop på kanal kbh back in the day, no?!) og kan heller ikke svare på jeres seje kommentarer til ensomhedsindlægget i går. Bare så I lige ved at det ikke er for at være en røv eller fordi at jeg er ligeglad. Det er blogger.com, som er en lille led kælling for tiden … Og jeg er ved at tage vores forhold op til overvejelse. Hørte du det? Blogger! I might be leaving you, its not me, it’s you.

….

11 replies
 1. Anonymous says:

  Jeg kan heller ikke. Min løsning har været at vælge "anonym", hvor der står: 'kommenter som' i stedet for at vælge min google-konto som normalt. Så skriver jeg bare mit navn efter min kommentar. Som nu. Og ja, det er PISSE irriterende – men det er da en slags midlertidig løsning… adventuresofadragonfly.

  Svar
 2. Katja fra Pudderdåserne.dk says:

  Jeg har sagt det før og siger det igen: WordPress på eget domæne! Det er the shit! (Især for os andre som slipper for Bloggers "indsætselvpassendebandeord" kommentarsystem, som hader alle, der ikke har en blogger-profil)Jeg hader blogger…. Fik jeg sagt det? Og eeeeeeelsker wordpres!

  Svar
 3. Blå Solskin says:

  Som Rijah skriver, så er det noget med cookies, jeg har løst om folk som bare skulle fjerne fluebenet i det der "husk mig" felt. Så har blogger selv fortalt mig at jeg skulle ind i browser indstillingerne og acceptere cookies under avancerede indstillinger – måske hjælper det?

  Svar
 4. Dorthe K says:

  Måske vi bare allesammen sku skride fra ham Blogger – så ku han sgu lære det! Men humør – det har han sgu – ham Blogger… "Peenis" – fanme! Det var bekræftelsesordet her… Det er sgu da humor!

  Svar
 5. Kristines Dilemma says:

  Elsker når kvinder skriver mit navn, er da bare lidt ked af at jeg ikke har været hjemme til at nyde det, men nu er jeg så meget hjemme, og har ingen hjerne overhovedet. men hjerte, masser er hjerte.

  Svar
 6. Mathilde says:

  Mig og blogspot har virkelig også (midtvejs?)krise for tiden!Sidste gang blogger var nede (#%€§%), har den lagt tre (3!) af mine kategorier sammen. Øeh, tak? Og tak fordi det er umuligt at slette. Pffft.- Mathilde.

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *