MILF ?

I sidste uge var der en del snak her i blogland om det der med at blive kigget på og råbt efter. Af mænd that is. I morges blev der råbt “MILF” efter mig, da jeg cyklede ned af Matthæusgade (det var vist barnesædet som afslørede mig som mor. – Otto er jo stadigvæk på weekend). Det har jeg prøvet et par gange. Og helt ærligt vil jeg altså hellere bare piftes af. Altså … det er da altid fedt at nogen gider knalde en, og særligt når man har et træt ansigt og ikke er lige så fast i kødet, som førhen. Men decideret at blive “stemplet” som MOR i sådan en sammenhæng er da lidt fjollet. No?! Jeg har også oplevet når jeg er ude i nattelivet, at fremmede savlende mænd hvisker mig i øret, at det bare er herre frækt at jeg er mor. Jeg er helt med på at der er noget kvindelighed i at have båret og født et barn, og måske noget frækt forbundet ved tanken “at knalde nogens mor”, men jo mere jeg tænker over det, desto mere forundret bliver jeg. Der var også en dag, da Otto var helt nyfødt og rynket, at jeg kom gående med barnevogn og to-go kaffe ned af vesterbrogade, hvor en stor tatoveret fyr tager fat i mit håndled, kigger mig dybt i øjnene og siger : “nøj hvor gad jeg godt kneppe dig!”, Ææææh, og det skal jeg tage som et kompliment eller hvad?! Dette tilfælde er naturligvis et ekstremt af slagsen, og jeg vil til enhver tid fortrække at blive kaldt MILF, med et glimt i øjet, fremfor en sådan antastning. Men allerhelst vil jeg bare kigges på og fløjtes af. Lad helst være med at råbe.Og hvis du slet ikke kan lade være, så lad gå, men helst ikke “Milf!” og slet ikke “Fisse!”.
Tak.

7 replies
 1. Head and Heels says:

  Har lige set at der vist er MILF-uge på en eller anden tv-kanal, der så viser en masse film i den kategori. Tror bare du er en sand firstmover, så tag det som en kompliment 🙂

  Svar
 2. Anonymous says:

  Jamen for søren, du må være lækker :-)Men Vesterbro er også en heftig flirt, vil jeg sige. Når man går i Vesterbros gader, især Istedgade, er folk ikke blege for at udtrykke deres mening om én – om det er med øjnene, verbalt eller du endda får et "How much?" (ja det er sket for mig, og nej, jeg klæder mig ikke som en prostitueret)Tag det som en kompliment. Det er sexet at være mor!!

  Svar
 3. Anonymous says:

  Nå, nu får jeg da pænt neder over mig selv. Bor på vesterbro og har ALDRIG oplevet noget i den dur… Synes tværtimod at INGEN kigger efter mig efter jeg er blevet mor (og ligner ellers mig selv fra før jeg fik unger)…

  Svar
 4. jegerjoligeher says:

  Hahahaha! Hvor fedt! Det minder mig om, at siden jeg er flyttet til USA, virker det som om, at jeg ikke kan gå forbi en fyr i mit nabolag uden at få et "hey sexy" eller "how are you, honey" med på vejen. Det er bare som om at det ikke helt varmer på den gode måde, når nu komplimenterne tydeligvis kommer fordi jeg – til forskel fra de fleste andre herude – er over halvanden meter høj og ikke er æbleformet. Når jeg så tager hen til områder hvor der er lidt flere der ligner mig, ja, så er der pludselig ikke så mange spontane "you should be a model" tilråb 😉

  Svar
 5. Lotte B says:

  Kom lige i tanke om denne her. Har altså en point, sm du måske ikke har tænkt over…Har en go' ven, som nærmest går direkte(!!!) efter enlige mødre i byen. Hans "set up" er at de er trængende og ikke skal igennem 5 dates før sex. De har ungen/ungerne det meste af tiden, og når de har fri, skal de ha' sex. Derfor kører han helt bevidst på deres mor-faktor…(måske du har mødt ham…)

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *