Lærer aldrig

 • At drikke af dåser og flasker uden at spilde. Faktisk er glas/krus/kopper også et problem. Er i det hele taget virkelig dårlig til at drikke (og spise) uden at halvdelen ender på tøjet/hagen/i skødet.
 • At beherske mig når det kommer til bland-selv-slik. Kan snildt bruge 100,- i sådan en biks.
 • At pifte. Har prøvet at lære det. Af flere omgange. Der kommer kun spyt og ingen lyd.
 • At spise ost. Jeg synes det er ulækkert på den barnlige måde. (flødehavarti og philiadelphia gælder ikke, men det er jo også næsten smør. Mmmmm smør!)
 • At holde styr på vigtige papirer. Har ellers købt en smart smart mappe organizer dims. Men … Ak! Finder ofte pas, fødselsjournal og lønsedler iblandt Vogue og Bobedre.
 • At sætte kommaer. Sorry. Jeg ved godt at det roder helt vildt herinde og kommaerne flyver rundt. Jeg.kan.ikke.finde.ud.af.det.og.jeg.er.ligeglad.faktisk.
 • At udtale ordet “akkurat”, ja det er åndssvagt, men jeg lægger lissom trykket forkert når jeg siger det, og så griner folk. Så det ord bruger jeg ikke. Selvom det er et godt ord.

7 replies
 1. Karoline-med-K says:

  Til gengæld har du en flad mave, så noget af det du spilder fra dåser/glad etc må da glide videre forbi dig. På mig lander ALT nede på den kæmpe bakke af fedt og lillebitte foster der bor i mig.. Idag ligger der allerede koldskål og pålægschokoladekrummer.

  Svar
 2. Dudess says:

  Jeg, kan, heller, ikke, finde, ud, af, at, sætte, kommaer – så nogle gange dropper jeg det bare helt og håber på at folk kan læse det alligevel (;

  Svar
 3. Blå Solskin says:

  Det gør mig sjovt rolig at finde ud af, at jeg ikke er det eneste voksne menneske der ikke kan finde ud af at spise og drikke "ordentligt". Jeg ved ikke om det hører med til at være klodset, du skulle vel aldrig også slå dig oftere end gennemsnittet?

  Svar
 4. vibeke says:

  Hahaha, Det kunne næsten være min liste. Pifte, ost, smør, papirer og kommaer har jeg det på fuldstændig samme måde med. Har løst papirproblemet med en kasse. Så der ryger alt det vigtige i, ingen rækkefølge eller noget. min kæreste hader det, hans står i snorlige rækker. Nu ved jeg bare hvor det er, så skal der ikke bruges mere krudt på det 🙂

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *