Kære lillebror

Undskyld at jeg i årenes løb har talt så grimt til dig og smækket med dørene. Du har irriteret mig som ingen anden har gjort det, Jeg var teenager, du var barn og det var en dårlig kombi. De sidste par år er du blomstret, det lyder så corny, men det er du sgu.
Jeg er ubeskrivelig stolt af dig og når jeg ser din ranke ryg og dit kæmpe smil, bliver jeg lykkelig og varm. At du følger dine drømme og gør det så sejt, er noget jeg og andre kan lære rigtig meget af.

Rapand! Jeg elsker dig. Tillykke med de 18 år.

2 replies
  1. Karen says:

    Åh, hvor du rammer plet. Min lillebror er lige nogle år ældre, men jeg har det på præcis samme måde med ham. Tillykke med ham. :)Hilsen fra en ny, men afhængig læser

    Svar
  2. Cecilie says:

    🙂 Velkommen til! Er glad for at du ved hvad jeg mener, det er så sært at se sine brødre forandre sig fra irriterende møgunger til rigtige mænd, som er søde og sjove og dygtige.

    Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *