Google søgninger

Nu så jeg ovre hos Kristine, at hendes blog ofte bliver fundet på lidt specielle søgninger, og især sætninger som indeholder navnet Maren (som i Uthaug). Selv har jeg oplevet mange sære og til tider lidt ulækre googlesøgninger (der er blandt andet noget med sperm indimellem, men lad nu det ligge).
Den sidste uge er sneglcille blevet fundet:

 •  16 gange på søgningen: “Hr. Skæg” (Ahem! I wonder why?!) ….
 • 6 gange har “Milf” ledt vejen
 • 1 gang “sexet snegl” (?? Uuuh come here, you sexy snail!)
 • Og den seneste søgning: “Bliver rotavirus bedre dag for dag eller hvordan” Og svaret til dette er: NEJ! det gør det ikke. Otto sked og brækkede sig i 14 dage. Nonstop. Det.var.forfærdeligt.

 

6 replies
 1. Kristines Dilemma says:

  Og min undring var meget stor da jeg lige så at jeg havde hele 18 mennesker der kom fra dig. Tak for dem.Jeg har jo fået lidt af et problem, fordi jeg har jo opfordret folk til at lave nogle sjove søgninger for at komme på min blog. Dagens søgeord i dag må være, indtil videre "Jeg skal smækkes i numsen" Jeg håber inderligt det er en jeg kender, for ellers er det jo ikke så sjovt.Milf, jo det er du da, men normalt når jeg tænker Milf, så tænker jeg mere det handler om ens venners mødre.Så det handler om en aldersforkel. Ikke at jeg ved hvad Milf betyder, nej nej.Og hvorfor er jeg ikke fast læser hos dig, det troede jeg faktisk at jeg var blevet, men det er jeg så lige om lidt.

  Svar
 2. Mie says:

  Hahaha.. hvor fedt. Jeg har faktisk også hentet en læser som har søgt på: enlig mor, freelancer, otto. Hmmmm? det må være det indlæg som jeg har lavet om dig?

  Svar
 3. Luna says:

  Okay, er jeg den eneste i blogland, der ikke aner, hvordan man sådan lige vupti kan se hvad folk har søgt på, for at ende på ens blog? Hjælp! Jeg vil også være med!

  Svar
 4. Dorthe K says:

  Det er så sjovt! Træningsprogram bikiniklar – det er mig! As if!!! Men godt for "sexet snegl"-søgeren – vedkommende fandt jo præcis det, han/hun ledte efter.. Ikke:-)

  Svar

Trackbacks & Pingbacks

 1. […] minder mig i øvrigt om at der engang var en søgning der hed “sexet snegl” (Eeew!) This entry was posted in ego, tankeskrald, typisk. | […]

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *