Gennembrud… Måske

Jeg har holdt “nogen” i hånden. På gaden.
………..
!
Jamen…
Ok prøv lige at hør!
Det har jeg altså ikke gjort i flere år. ÅR! Hvis nogen har bare så meget som strejfet min hånd lige der midt i offentligheden kan jeg love jer for at jeg har krympet sammen i et underligt rullefaldslignende flugtforsøg. Men ikke nu. Jeg trak godt nok ikke vejret de første 20 meter, men… Jeg gjorde det. Fandme! Ha!

…. Indsæt selv en eller anden passende smiley. Så går jeg i seng. Og er rundtosset.
.

12 replies
 1. Luna says:

  Fedt! Hvor er det skønt for dig, søde Cecilie! Hvis nogen har fortjent lidt kærlighed og holden-i-hånd, så er det da også dig!

  Svar
 2. Cecilie says:

  Uiiii! 😀 – Og ja, det er BIG step! Én ting er, at mødes hjemme hos hinanden, noget HELT andet er at lade andre se en sammen ude i offentligheden.. Tog mig adskillige måneder med min kæreste 🙂

  Svar
 3. Lotte B says:

  Sig mig – er du den kvindelige version af "en træmand"?Nåh. Hvis det er "nogen" som jeg har mødt, så synes jeg egentlig godt at "nogen" kan være dig bekendt og omvendt!

  Svar
 4. Cecilie says:

  Hæ! Tak for jeres kommentarer … Mere fortæller jeg altså ikke om "nogen" endnu. Har nemlig stadigvæk hjertebanken og en lille smule kvalme efter at have trykket "udgiv" på dette indlæg. Babysteps… Ikke?!Lotte, Ja jeg er made of wood og ja det er "nogen", som er "nogen" som du har mødt.

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *