Fredag fredag freeeedag!

Om 3 timer smutter jeg fra mit arbejde, sætter mig på min cykel, med musik i ørerne og kører til Vesterbro og henter lækkermusen i vuggestuen. Så skal vi edderdælme holde weekend. I morgen står den som sagt på tapas, rødvin og sjov i gaden, men indtil da skal Otto og jeg hænge ud på legepladsen, vi skal spise jordbærtærte (nej sgu da ikke hjemmelavet) og se disney sjov.
Jeg glæder mig faktisk, og jeg er overskudsagtig glad på den lidt irriterende måde. Men det er fedt.
Torsdag holdte for vildt, iskaffe og øl på sønder boulevard i åndssvagt godt selskab.
Jeg fristes til at bryde ud i sang. Men jeg skal nok lade være.
End ikke psyko høfeber kan få mig ned med nakken, heller ikke ømme cykelben, nix. Overtræk på kontoen? Nope! Hul i mine yndlingsjeans? nææh! Heller ikke. Det er bare en af de dage I guess, og skal vi vædde at hvis det havde været pisvejr og hvis jeg var lige så træt og udmattet som for et par dage siden, havde dette indlæg haft en helt anden tone, for come on ovetræk, ømme lår, hævede øjne og hullede bukser er jo ikke ligefrem det fedeste i verden. MEN jeg.er.ligeglad.

Nu vil jeg hente kaffe og forsætte med at arbejde.

Rigtig god dag derude… Huraaaaaaa!

11 replies
 1. Lotte B says:

  HA! Jeg har totalt samme tanke som Sarah J. Gu' fanden har du fået sex, din røv! Øv – jeg er misundelig…(kom nu søndag!). PS: det er slet ikke svært at lave hjemmebagt jordbærtærte. Skal lave en til dig ved lejlighed…

  Svar
 2. Ditte Mehner Kristiansen says:

  Det lyder dejligt alt det hele – lad os håbe, at dine overboer ikke laver en Fredags'piss'and'run igen i nat! ;-D

  Svar
 3. Christine says:

  dejlig glad post! Ja man bliver glad af godt vejr og godt selvskab. Rigtig god weekend til dig!

  Svar
 4. Lotte B says:

  Såååå…du benægter det ikke?! Altså – sex'en…Og jojojo – bevares – kan da sagtens være glad med sol, kaffe og lækre unger. Men kan jo også læse mellem linierne, ikk'?!

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *