Fobier

 • Insekter. Mest dem, som kan flyve. Stankelben, Møl, Natsværmere, Sommerfugle (jaja, de er da pæne nok. Men de har jo insektkroppe … Og kæmpe vinger !)
 • Tandlæger. Kan ikke engang høre om andres tandlægebesøg uden at få svedige håndflader og en lille smule kvalme.
 • Klovne. og i det hele taget udklædte voksne. Det er altså noget børnelokker/serial killer over sådan et full-bodysuit, så vil jeg skide på om du ligner mickey mouse og har kurven fuld af slik.
 • Duer, Københavner duer that is, de er alt for nærgående og jeg har ikke tal på hvor mange gange en klam duevinge har strejfet mig og jeg er sprunget til side i et hvin. Adr!
 • Dybt vand, hvor man ikke kan se bunden. Jeg får hjertebanken og træder vande som en der kæmper for sit liv, forstiller mig haj- hval- og blæksprutte angreb. Også selvom det bare er havnebadet på Bryggen. Freak!
 • Dværge … Ja, jeg ved det godt. Det er faktisk diskriminerende og dybt latterligt. Og jeg synes det er pinligt at indrømme og jeg var lige ved ikke at putte det på listen her. Det er jo ikke fordi at jeg hader dem, jeg er simpelthen bange. Fik som barn skæld ud af en fuld dværg (!) og jeg tror, nej jeg ved, at det er derfor. Ha! Hold kæft det er dumt.

… Hvad er I bange for ?
.

11 replies
 1. Anonymous says:

  Det der med insekter og dybt vand er heller ikke noget jeg er god til. Heller ikke højder (læs: jeg tør ikke engang stå på en stol), jeg frygter at jeg falder og brækker halsen eller sådan noget. Ikke rart. Mørke og stilhed i kombination med et tomt hjem giver mig også fobi. Man ved jo aldrig om man virkelig er alene vel? 🙂 Men dumt er det ja….

  Svar
 2. rijaH says:

  Det samme som dig!!! Hader også virkeligt insekter, klovne OG cirkus! Det bunder ud i dårligt barndomsminde med Søren og Lotte i Cirkus Benneweis! Duer er klamme flyvende rotter! Dybt vandt, well you said it!! Dog har jeg ikke noget imod tandlæger og dværge.. Tandlæger fordi jeg har den bedste tandlæge der findes og dværge fordi der var en der hvor jeg voksede op, så har jeg jo fundet ud af de er altså bare ligesom alm. mennesker.. bare i børnestørrelse 😀

  Svar
 3. Anonymous says:

  Jeg er bange for edderkopper, stankelben(som jo er flyvende edderkopper) og pigen fra The Ring.. 😀

  Svar
 4. Kristines Dilemma says:

  Er bange for at hele verden er imod mig og at folk der siger de kan li mig, kun siger det fordi det står i deres manuskript.Edderkopper (Og jeg elsker lige nu anonym fordi hun giver mig ret i at stankelben er flyvende edderkopper!)For at gå alene nede i kælderen om aftenenOg mange andre ting. Blandt andet også lidt dværge, men det er fordi jeg en gang kom til at vælte en.

  Svar
 5. Luna says:

  Cirka det samme, men ikke klovne og tandlæger. Jeg er blevet tandlæge immun, efter jeg i en periode var der en gang om ugen nærmest.Til gengæld har jeg en mand de skriger som en lille tøs og stikker af, hvis han ser en klovn, eller et flyvende stankelben. Og jeg fatter godt det der med dværge. Det er vist mest det der med, at man frygter det man ikke kender. Tåbeligt, men sandt.

  Svar
 6. Anonymous says:

  Jeg hader frøer! Eller nærmere bestemt skrubtudser.. De er så uforudsigelige, gemmer sig og hopper frem når man mindst venter det. Og så hader jeg også fisk, især små fisk der svømmer forbi benene. Yrdk! Får helt gåsehud bare af at tænke på det..

  Svar
 7. Pernille says:

  Ahaha, jeg elsker det der udtryk YRDK! Det er så sigende!Jeg er bange for edderkopper og gysere. Jeg har den mest livlige fantasi og et fantastisk aktivt drømmeliv (hedder det det?), så selvom jeg sjældent ser gysere fordi jeg ikke tør, vågner jeg jævnligt op med sved på panden af sådan nogle Hollywood-go-home-agtige mareridt. Jep, det er lidt creepy, men også lidt spændende, ikke?! 🙂

  Svar
 8. Anonymous says:

  Du er så smuk og sjov. Virkelig. Elsker din blog – og følger den trofast. Fuck kryb.. Når din søn bliver ældere vil han dræbe den for dig 😀

  Svar
 9. A + K = ♥ says:

  Haha, åh, snakkede med en om det her den anden dag – og har nævnt alle punkterne, pånær tandlæge. Men det faktum, at jeg ingen tandlæge har, bevidner vist om, at jeg ikke ligefrem er fan ;)Godt at høre man ike er alene. Især den med sommerfuglene, har folk uhyre svært ved at begribe. Og mariehøns. Yaiks.- Anne

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *