Farveforskrækket

Min garderobe er meget grå. Og sort og hvid, med en lille smule pudderfarver, lidt mint og så noget grønt og blåt her og der. Det gik op for mig da jeg ryddede ud i den for nylig at jeg ikke ejer noget farverigt. Egentlig er det rigtig ærgeligt da jeg er tosset med farver og altid har neglelak på i alle mulige farver og heller ikke er bleg for at smide en knaldrød læbestift på. Jeg synes farverigt tøj er fantastisk. På andre. Det er som om at det ser fjollet ud på mig, bilder jeg mig selv ind ihvertfald, måske er det fordi at jeg i forvejen fylder meget, altså forstå mig ret og lad være med at skælde ud, men jeg er lang og går ofte i høje sko, så jeg er nok en man lægger mærke til da jeg rager op i mængden, så hvis jeg også fyrer en masse farver på bliver det ligesom lidt for meget… Giver det mening?! Det gør det måske ikke. Nåh, men i dag da jeg stod i H&M blev jeg draget mod en riiiimelig rød/orange top, og jeg købte den. Sgu. Jeg var inde for at kigge efter den føromtalte buksedragt/jumpsuit til 70’er festen og det var det eneste jeg måtte prøve og jeg måtte ikke købe noget, havde jeg aftalt med mig selv…. Ææææh. Fandt ikke buksedragten, men jeg kom alligevel hjem med to ting. Noget sort (læder faktisk jojoo) og så den røde sag. Og jeg tror faktisk at det fungerer ret godt.
Det kan godt være at jeg lovede mig selv ikke at shoppe mere, men nu når det var noget i en farve som jeg ikke ejer, tænker jeg at det er en god investering. Det vil tiden vise. Og lædersagen var altså sat heeeelt vildt ned, som i den kostede 50,- og det er altså læder! Ok – skind er det nok, men anywhooo. Jeg er glad.

Her er toppen i action, den skal nemlig med til fødselsdag og på bar.
(Ignorer venligst rodet, jeg kan ikke gøre for det…)

9 replies
  1. vibeke says:

    Kan godt forstå du blev fanget. DU ser skide godt godt ud 🙂 Har samme problem med skabet, arbejdede i flere år i en butik hvor man kun måtte have sort tøj på. Så mit skabt var sortere end sort. Jeg kæmper også en brag kamp med at få lidt farver ind 🙂 Håber du får en super aften. Du skal nok blive lagt mærke til 😉

    Svar
  2. Lotte B says:

    Wauuu……og får en idé. Når nu du har fødselsdag og holder fest, ikk'?!, så skriver du "farvet tøj, som du mener vil klæde mig" på ønskesedlen og så venter du og ser hvilke farver, som gæsterne dukker op med til dig – og får på den måde også nogle farver i skabet!

    Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *