et hurtigt godaften fra vesterbrizzle

Det der weekend og sommer holder jo for vildt !
Jeg har haft en lang, men rar dag. Har mest bare gået og gået og gået, med den gladeste Otto i klapvognen, sol i ansigtet og kaffe i hånden. Mine ben summer og er ømme og jeg sidder nu på mit køkkengulv i mørket, med bare tæer og computeren i skødet, mens jeg spiser de sidste cookies. Jeg er så træt at det føles som om at mine øjne snart falder ud (nejnej, det har intet at gøre med at jeg “glemmer” at bruge mine læsebriller, eller at jeg sidder i bældmørke foran en skærm, nixnix) og min krop skriger efter at få lov til at ligge ned i nogle dyner, så nu vil jeg slæbe mig selv i seng og krydse fingre for at jeg ikke drømmer mere om kinky sex med børne-tv characters.

Godnat !

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *