Er ikke meget for at indrømme

at jeg har spist 10 marsbarer på 3 dage … TI!!


..
11 replies
 1. vibeke says:

  Hvis det nu var marsis…. var der helt sikkert røget samme mængde ned her 🙂 Har med vilje overset dem i frysedisken. Men det kan vist ikke blive ved. Du fik lige vækket et behov der.

  Svar
 2. Cecilie says:

  Vibeke ved du hvad?! Jeg købte dem kun fordi at der ikke var flere marsis i frysedisken. Havde nemlig lige spist de sidste af mine (en 6-pak….)…

  Svar
 3. hulebo says:

  Ork, jeg havde slet ikke haft dem i tre dage! Af samme grund køber jeg aldrig store poser eller 3-for-noget-billigt. Kan overhovedet ikke styre det…så jeg synes det er flot klaret at der var mars til tre dage!

  Svar
 4. Dorthe K says:

  Ah ja, lige præcis derfor holdt jeg op med at købe de der 10-styks pakker.. For når de ligger der – de tigger jo nærmest om at blive kørt ned!

  Svar
 5. Lotte B says:

  Hahaha…singlemor og en agurk. Jaja…blame it on Otto ;-)Nåh. Men hvis du i virkeligheden er til Mars, så æder jeg sq selv al det Kinder, som jeg har liggende til dig (og køber Mars til dig istedet). Det er altså også unfair at lave pakke med 10 i. Hvorfor ikke 12…eller 14…flere! Så der er til flere dage! (øhhh…)

  Svar
 6. Bettina says:

  Jeg fik en æske Bogø og en pakke Merci (af bedsteforældre of course) i fødselsdagsgave – de er da begge long gone. Havde fødselsdag i søndags. Min kæreste synes, jeg er lidt små-klam. //en med-chokolade-syndig

  Svar
 7. katrinemaries says:

  Hej med dig. Jeg vil bare gerne give dig en masse ros for din blog. Jeg er virkelig blevet glad for den. Du skriver rigtig godt, og der er virkelig mange følelser og øjeblikke, du fanger på en måde, hvor man tænker, "Ja! Det er sgu da forhelvede sådan, man har det nogle gange!". Og så virker du sgu så ærlig og ligefrem! Selvom der ikke kommer mere Otto og Freelancer, så hænger jeg på! Marsbarer eller ej… Hav du nu en rigtig god uge – med alt hvad det indebærer – solskin, regn, blæst, torden og lynild! Kærlig hilsen Katrine

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *