Distræt ?

Indlægget under dette skulle slet ikke udgives endnu. Det var ikke skrevet helt færdigt og det var ment som et planlagt indlæg, som først skulle på i eftermiddag. NÅ. Jeg har også lige puttet sukker i min kaffe, selvom jeg ikke bruger sukker. Min hjerne holder tydeligvis stadigvæk weekend.
Og nu har jeg så udgivet 3 indlæg inden klokken er slået 12. Men på den anden side, var det sgu da også det mindste efter weekendens stilhed. Damn you blogger.com for at gå ned og damn mig selv også, lidt. Jeg havde som sagt travlt med at nyde og være. Mere om det på et andet tidspunkt. Nu har jeg brugt hele min frokostpause på at skrive med den ene hånd og kører frugt og kaffe i munden med den anden. Skulle måske lige smutte ned og kigge på den hyldeblomstglaserede (!) hamburgerryg (og hvorfor hedder det egentlig det? hamburger ryg. det er sært) som kantinen skilter med.

3 replies
  1. Lotte B says:

    Distræt…Jeg er glad for at vide at jeg ikke er den eneste. Jeg har haft svært ved hele dagen at fange at det er mandag. Hvorfor er det ikke torsdag? Hallo?Hamburgerryg? Vil du gerne vide det? Det ved jeg…tror jeg…Hamburger er "bare" ordet for en sandwich/bolle med køb i midten. Vi har så bare vænnet os mere eller mindre til at der er tale om oksekød. Men det kan også være svin. Og ryg fordi at det er udskæringen af en svineryg. Og hamburgerryg fordi at svinekam/hamburgerryg er velegnet til at putte i en sandwich. Got it? (…bare spørg jyden, som er vokset op på en gård!)

    Svar
  2. Cecilie says:

    Tak tak Tantepap, jeg skal nok prøve at tage mig sammen :)Du er sååå klog Lotte. Men jeg synes stadigvæk det er et åndssvagt ord… 😀

    Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *