Distortion

Noget af det allerfedeste ved den københavnske sommer er gadefesterne (!) Kombinationen af god stemning, godt vejr, musik og dåseøl lige midt på gaden er fuldstændig genial.
I morgen starter Distortion, og selvom jeg kun skal være med en om fredagen, hvor det foregår på vesterbro, bliver det alletiders. Først skal Otto og jeg til børnedistortion på skydebanen (kl 12) og senere overleverer jeg ham til freelancer og forsætter på egne ben. Nok med en pose øl i hånden.
Se mere her.

Ses vi fredag?
.

3 replies
  1. Kristines Dilemma says:

    I en parallel verden ville jeg gerne mødes med dig, men i den her verden er jeg for det første placeret i Aalborg, og min nevø har fødselsdag i Århus, og det skal fejres med maner fredag.Hav en god dag dog 🙂

    Svar
  2. Mikasmor says:

    Jepjep. Jeg er på fredag aften. Kanske Lørdag også hvis ellers mormor er frisk to dage i træk. Hvad er det for noget børnenoget der er fredag formiddag?/Malene

    Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *