Det der med tatoveringer

Jeg løftede jo for nyligt sløret for mine tatoveringsplaner. Og det er stadigvæk meningen at det skal ske. MEN sidst blev jeg tatoveret om sommeren og det var virkelig ikke særlig fedt at skulle undgå sol og vand, min arm var pakket ind i sunblock og tørklæder hele sensommeren. Og det gider jeg altså ikke igen. Så det bliver først engang i efteråret at jeg gør det. I skal nok få lov til at se resultatet og jeg lover at lave en lille mini reportage, med billeder. Indtil da vil jeg gerne anbefale tattoologist, som er en blog om tatoveringer, der er meget inspiration at hente. Og jeg synes bestemt at den er et besøg værd, også selvom man måske ikke lige er til den slags.

2 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *