Det bekymrer mig en smule

At jeg i nat drømte at jeg havde sex med Hr. Skæg … ?!??!

Vi skal vist til at se nogle nye programmer herhjemme… Men for Guds skyld ikke noget med Sebastian Klein (!)

11 replies
 1. Dot says:

  Åh, jeg bliver lidt bekymret for om du mon misforstod en kommentar til dette indlæg jeg prøvede at skrive igår fra arbejde? Enten lykkedes det mig ikke( de kører med pc og jeg med mac privat, så er en spasser til pc), eller også fik du den i den gale hals? Nå, men jeg håber at du forstod den var skrevet i sjov, og ikke blev ked eller noget :-)Mvh Dot.

  Svar
 2. Dot says:

  Haha, åh, nå, nej det var noget med sebastian kleins sex-appeal som jo er på str med en hasselnød, og undertrykte behov. Hæ. Mere husker jeg ikke. Men jeg mener jeg var sjov. Jeg prøver igen en anden gang!Mvh Dot.

  Svar
 3. Pernille says:

  Fantastisk! Jeg har så flere gange formået at drømme at jeg var kærester med Thomas Blachman! Den ene gang endda at jeg vistnok var hans elsker og skulle han sige det til konen?!?! Så kan man jo tænke lidt over det. SHIT!

  Svar

Trackbacks & Pingbacks

 1. […]  16 gange på søgningen: “Hr. Skæg” (Ahem! I wonder why?!) …. […]

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *