Blågårdsgade

Nu er det snart weekend og hvis du er i København lørdag og ikke ved hvad du skal, så vil jeg råde dig til at kigge forbi her:

Gadefest i en af Københavns bedste gader – I øvrigt kan du finde Blågårdsgades hjemmeside her og facebook side her , det er cykelrytterven som står bag begge sider – seeejt sejt!.

Jeg selv skal på Tapasfabrikken og spise med nogle af mine yndlingsmennesker og derefter vælter vi ud i gaden … Og cykelrytter insistere på at vi skal se ham her: (fordi det er ungt og fresh – ligesom os … Ahem!)

Ses vi?

10 replies
 1. Blå Solskin says:

  Det gad man jo godt lige have tid til. Og hvis du ikke har prøvet Tapasfabrikken før, så kan du godt glæde dig, jeg synes i hvert fald at det er lækker kvalitet for de penge!

  Svar
 2. Cecilie says:

  Feeedt! Så må I lige sige hej hvis vi støder på hinanden 🙂 @ Blå solskin Jeg har ikke været der endnu, så glæder mig virkelig meget. Vi er en gruppe venner som købte sådan et sweetdeal tilbud for nogle måneder siden, så er spændt på hvordan det er, nu når vi ikke betaler fuld pris.

  Svar
 3. Blå Solskin says:

  Det var lige præcis en sweetdeal, jeg var derinde med og både min veninde og jeg var imponerede og fik lyst til at komme igen og prøve de "rigtige" tapas – der er prisniveauet nemlig også ganske overkommeligt. Håber I får en lige så god oplevelse!og så har jeg lige opdaget at Lars and the Hands of light spiller til gadefesten, så tror jeg er nødt til at tage forbi alligevel. Hehe overspringshandlinger er der nok af.

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *