Weekend og påskeferie

Otto er hos freelancer frem til mandag. Og tirsdag smutter han (freelancer) til Cape town i 3 uger. Så denne weekend skal udnyttes fuldt ud. Til mit lægebesøg den anden dag fik jeg streng besked på at hygge mig og skrue ned for tempoet (hjertebanken og svimmelhed er åbenbart ikke normalt- der kan man bare se). Så det er planen. Hygge! Med vin og mad og drinks og sol og kaffe og tømmermænd og dyner og bacon … Doctor’s order.
I dag er det min mors fødselsdag og vi skal mødes senere og spise sushi og andre lækre sager herfra. Jeg har allieret mig med min søde flotte dygtige lillebror og vi har købt en virkelig god gave, som jeg ikke vil afsløre endnu, for tænkt lige hvis hun læste med. Når weekenden er slut har vi påskeferie, Otto og jeg. Vi skal sove længe (HA!) og gå lange ture i solen, med kaffe. Udover kvalitetstid med ham min lækkerbidsken har jeg en brunch aftale med hende her og så skal jeg til fødselsdagsfest hos Nanna’s mand på torsdag. Så alt i alt en udemærket påskeferie som starter om 6 timer.

Hvad skal I lave?

1 svar
  1. Blå Solskin says:

    Det lyder som tiltrængt hygge! Jeg er faktisk dybt misundelig :). Men det lyder som om at du skal huske at passe på dig selv!Jeg drømmer om at drikke øller i solen, men det ender nok med at jeg drikker kaffe og læser og skriver bachelor i gården hele weekenden.

    Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *