Vil.ha.mere.ferie.

Jeg er lidt knotten lige nu og om et par kopper kaffe bliver jeg sikkert god igen. Men da vækkeuret ringede 6:15 troede jeg at jeg skulle dø. Otto har været vågen 600 gange i nat. Kan du sige typisk?! Drengen har sovet igennem hele påsken, men skal selvfølgelig være vågen hele natten inden arbejdsstart, det er da klart. Og behøver jeg sige at jeg naturligvis kom alt for sent i seng i går (dumt!) ?!
Vi har bare haft den fedeste ferie nogensinde og selvom Otto var ovenud lykkelig for at se yndlingspædagogen i morges, var det en lidt flad fornemmelse at cykle(!) på arbejde. Nu sidder jeg så lukket inde i en kæmpestor glasbygning og skal sidde her de næste 7 timer. Nå. Og sådan skal det så være igen, hver dag. Lige indtil næste ferie, i juli. ??!!??
Alletiders! Feeedt! Looovin’ it!
Røv og goddamn keys!

5 replies
 1. Bettina says:

  Aren't we all? Altså knotne over at ferien er slut… ØV!Men vil gerne opmuntre dig med begrebet "helligdage"! Der er flere af dem inden juli, f.eks. lige om lidt i maj (fredag d. 20., hvilket giver en dejlig lang weekend) og igen i juni (torsdag d. 2. – måske du er så heldig at have fri om fredagen også?)og igen igen igen er der pinsen, som giver en fri mandag (d. 13.) 😀 Så måske vi lige klarer den til juli alligevel ;o)Go' mandag!

  Svar
 2. Anonymous says:

  Jeg ville lede efter et sjovere arbejde, du er der halvdelen af dine vågne timer. Og det lyder ikke just til at du synes det er sjovt det du laver 🙁

  Svar
 3. Lotte B says:

  Hvisker det lige…"barsel"…Ej – OKAY!! Kidding!! Ja – andet job. Sjovere job. …og det dér barsel. Det har du jo ligesom en aftale på plads om, ikk'??!!!

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *