SMIL (for fanden)

Trine pointerede tidligere at jeg ikke smiler nok på billeder… “Naaaarj!” Tænkte jeg først, “DET passer i hvert fald ikke”. Men det gør det faktisk. Fandt jeg ud af. Jeg har lynhurtigt gennemgået en masse billeder fra de sidste par år og selvom jeg godt nok smilte ret meget i 2007 (jeg var også skide fuld cirka 85% af tiden), er det svært at finde smilebilleder af mig. ØV! Siger jeg bare. Men om ikke andet er jeg da glad for at jeg er blevet gjort opmærksom på det, for det er bestemt et forsinket nytårsforsæt til mig selv: Smil til kameraet! 
Men snydes skal I da ikke, så her er nogle smilebilleder…

Barcelona med min lækre engelske feriekæreste, som ser helt forkert ud på det her billede (2007)
Kødbyen 2007
Roskilde 2007, på ryggen af cykelrytteren
I et fly (2008)
På tur med freelancer (2008)
Bland-selv-slik-smil (2008)
 December 2008 og jeg er faktisk nygravid, jeg ved det bare ikke.
Temmelig gravid i 7. måned (2009)
På meget fancy diskotek, sommeren 2010
Så there you have it, jeg kan godt smile! Og jeg gør det meget, bare ikke på billeder.Åbenbart.

12 replies
 1. Dorthe K says:

  Skide nu være med at du ikke smiler meget på billeder! For til gengæld gør du det godt, når du gør det! Og det er jo det, der tæller:-) Og hellere smile meget irl og kun lidt på billeder end omvendt..

  Svar
 2. Trine says:

  Ja – skide være med at du ikke smiler. For det ved jeg godt du gør, jeg havde bare lige brug for at se det, tror jeg..Og tak for det 🙂

  Svar
 3. Lærke says:

  Dit hår på billede 2 er da nok pænt! Mega fedt pandehår :-)Og ja, giver Luna ret – meget smuk gravid mave, det der outfit havde jeg ikke kunne pull off da jeg var i 7. måned.. Og nok heller ikke i 7. uge… Hahaha…

  Svar
 4. Lotte B says:

  Hahaha…you make me smile!Og som de andre også skriver…fedt hår all over. Sjovt at se dig med pandehår. Helt andet udtryk. Og med mørkt hår – latino babe ;-)Og hvis jeg lige må sige/skrive det…altså sådan en som Helena Christensen – hun smiler altså aldrig! Du smiler helt klart mere end hende!!

  Svar
 5. Cecilie says:

  Ih! Altså. Tak for de pæne ord. Det hjælper på humøret, når jeg sidder her på mit arbejde med underlig klasket frisure og med pletter på tøjet:)

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *