Nu igen

Godaften! Jeg er lige vågnet. Det sidste jeg husker er at jeg var igang med at læse Rasmus Klump, der var klokken 18:30 og slet ikke sove-tid for hverken mig eller Otto. Men alligevel faldt vi begge to om. Vågnede for få minutter siden, viklet ind i både barn og bog. Og overvejede et kort øjeblik at blive liggende, da jeg simpelthen er så træt. Men så var det at jeg kom i tanke om al mit kinderchokolade… Og så var der vist også noget med noget arbejde, som lige skal fikses, men det var nu mest tanken om billig tysk chokolade, som trak i mig. Sad but oh! so true.
Det er sket en del gange på det sidste, det med at falde i søvn samtidig med Otto. Egentlig lidt problematisk da jeg oftest ikke kan falde i søvn igen før alt for sent. En ond ond cirkel !
Nå! Nok ævl herfra … Kinder kalder … Og min hjerne fungerer ikke helt, er jo trods alt lige stået op ….

1 svar
  1. Jo´s says:

    Fundet din blog igennem Vibeke…og hermed fast læser.Igår faldt jeg i søvn med hovedet på min ældste søn på sofa…blev dog hurtig vækket igen med " MOAAAR du skal ikke sove nu ".Nå nej!! Men det var nu ellers så dejligt : )Kh fra Jo

    Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *