Mere påske.. og dårlig tv.

Påske er stadigvæk fedt, jaja og ferie også, jeps! Og vejret holder og min dreng er glad og jeg har spist god brunch i sol og godt selskab, jeg har haft sandaler på for første gang (og har ømme fødder med vabler på) OG dagene flyver afsted. Men så om aftenen ikk?! Så er det herre kedeligt. Og så hjælper det altså ikke at de kun viser røv i fjernsynet, ja RØV! I går stod den på juleklassikeren Alene hjemme 2 (!), efterfulgt af Ringenes Herre (jeg hader det eventyr lort) Og nu kan jeg vælge i mellem: Olsenbanden, Bingo goddamn hell no Banko og tåkrummende skjult kamera program. Og ja, jeg ku da bare læse en bog eller lave noget fornuftigt, men det gider jeg faktisk ikke. Vis dog noget ordentligt! Gerne i skodgenren, det er fint. Giv mig reality og følelsesporno i stride strømme, men spar mig for Robert Hansen og Gollum, OKAY?!
Nåh og så lige Iphone-påskeferie-billeder fra i dag.

5 replies
 1. vibeke says:

  Tillykke med vablerne, sjovt hvordan hver sommer starter sådan. På med dvd'en. Det er helt skidt hvor dårligt humør man kan komme i af skodtv, og alligevel gider man egentlig ikke rigtig at rejse sig.

  Svar
 2. Lotte B says:

  Ej – hvorfor sagde du ikke noget? Så havde du fået en stak dvd film eller Mad Men med hjem!Og – har haft besøg af veninde fra Christianshavn idag. Hun er ret enig i din betragtning om at vi er pæne her på Østerbro. Color-coordinated mor og barn alle steder.

  Svar
 3. Cecilie says:

  Det tænkte jeg da ikke over nå :)Årh hvor godt at jeg ikke er den eneste som har bidt mærke i det pæne.Det var nærmest helt pinligt at sidde der med tandpastastænk på tøjet og butterdejsfnuller over det hele 😉

  Svar
 4. Lotte B says:

  Du ofrede dig jo for os begge ved at kaste dig over butterdejs-satanen. Den tæller ikke i "pænheds-regnskabet" (hvis det findes…det gør det jo nok her på Østerbro…)

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *