Langfredag med tømmermænd på

Siger det lige igen: Hold kæft det er fedt med vejret og med ferie ! Otto nyder det også helt vildt, jeg kan virkelig mærke at han har haft nogle fede fede dage. Vi har været sammen med rigtig mange af vores yndlingsmennesker hver dag og har OD’et på frisk luft og pølsehorn.

Jeg var jo til fødselsdag i går aftes og der røg en del gin & tonics indenbords, så jeg var en smule grå da jeg hentede lækkermusen i formiddags, men med sol, gode mennesker og virkelig god juice på Nørrebro (fra en eller anden ny økobiks ved siden af kaffesalonen) gik det næsten over, men også kun næsten, for jeg kan ikke helt slippe tanken om bacon. Hm!

Slutter lige af med et par billeder, som næsten er identiske med dem fra i går, kan jeg godt se.
Men hey! Det er pretty much sådan dagene ser ud. To-go kopper og legeplads stemning.
Og for forandringens skyld også lige en lasagnespisende dreng, uden hagesmæk (det er jo ferie!).2 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *