Låååve og en ordentlig røvfuld billeder

TAK for jeres kommentarer til indlægget i går. Jeg er stadigvæk dybt rystet, men kan også grine af det og er meget mere ovenpå i dag. Jeg forsætter som før og håber at brevskriveren skammer sig og får hæmorider og røvacne.

SÅ! ikke et ord mere om stakkels bumseballe, nu er det blevet billedtid.

Jeg sad i morges i metroen og kiggede min telefon igennem, der gemte sig mange billeder med forårs/sommer stemning (fra sidste år selvfølgelig), noget jeg synes vi trænger til i det grå nedernhed ude foran vinduet. Værsågod !

På mini roadtrip

På legeplads

Arthur, Otto og Nanna på kaffebar

Rachel i solskin
Otto får en kold øl i skyggen

På cafe med Nanna – uden børn (!)

Otto i Enghaveparken

I Badebassin

Follow my blog with bloglovin

3 replies
  1. vibeke says:

    Lækre sommerbilleder, det er vildt så hurtigt man kan glemme hvor skøn DK er om sommeren. Cille du får lidt bloglove af mig på lørdag og en uge frem..:-) Tænkte at du trænger til det ovenpå i går. Men shhh, du må ikke sige det, det er en hemmelighed..:-)Kh Vibeke

    Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *